Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Ο Εσιέν μπορεί να δώσει πολλά στη Μίλαν»

Πεπεισμένος είναι ο Σάλεϊ Μουντάρι ότι ο Μικαέλ Εσιέν μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στη Μίλαν. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, ο συμπαίκτης του μπορεί να δώσει πολλά στην ιταλική ομάδα.

«Ο Εσιέν μπορεί να δώσει πολλά στη Μίλαν»
Αισιόδοξος για το μέλλον του Μκαέλ Εσιέν στην Μίλαν είναι ο Σάλεϊ Μουντάρι και όπως δήλωσε, ο νέος συμπαίκτης του μπορεί να κάνει επιτυχίες με τη Μίλαν. Δεν παρέλειψε να μιλήσει για το μέλλον της ομάδας, αλλά και για τον Κλάρενς Ζέεντορφ.

«Είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να δώσει πολλά στη Μίλαν. Εγώ και οι συμπαίκτες μου τον βοηθάμε να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν νωρίτερα», τόνισε αρχικά ο 29χρονος μέσος και συνέχισε:

«Είναι ένα ήσυχο παιδί και δεν μιλάει πολύ. Είμαστε φίλοι εδώ και δώδεκα χρόνια, έχουμε μοιραστεί ένα δωμάτιο όταν ήμασταν με την εθνική της χώρας μας».

Ο Γκανέζος άσος πρόσθεσε: «Η νίκη με την Κάλιαρι μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, πρέπει να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά» και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να δοθεί συνέχεια στα αποτελέσματα εναντίον της Τορίνο το Σάββατο. Ακούμε τον προπονητή μας και προσπαθούμε να κάνουμε πράξη τις ιδέες του».

Ο παίκτης των «ροσονέρι» κατέληξε: «Η δουλειά του Ζέεντορφ δεν είναι εύκολη, είναι σημαντικό να φτιάξει μια συμπαγής ομάδα. Τα πράγματα πάνε καλά και θέλουμε να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: