Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Πρίντεζης: «Δεν υπάρχουν άτρωτες ομάδες…»

Η επιστροφή του Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει φέρει ανάσες στους παίκτες του Ολυμπιακού και ειδικά στον Γιώργο Πρίντεζη. Αυτό παραδέχτηκε και ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων», αμέσως μετά τη νίκη επί της Μάλαγα.

Πρίντεζης: «Δεν υπάρχουν άτρωτες ομάδες…»
Ο Ολυμπιακός αρχίζει να ανεβάζει στροφές, κάτι που «βλέπει» και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκε, μετά την νίκη επί της Μάλαγα, στις «ανάσες» που πλέον υπάρχουν, ενώ ξεκαθάρισε πως το σημαντικότερο είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στα κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

«Η αλήθεια πως όσο περισσότεροι είμαστε τόσο το καλύτερο. Μόλις βρει ρυθμό και ο Μπρεντ θα πάνε όλα καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς, οπότε όλα μπορούν να γίνουν. Κοιτάμε εμάς και να παίζουμε καλύτερα παιχνίδι με το παιχνίδι.

Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι καμία ομάδα δεν είναι άτρωτη. Υπάρχουν πολλά προβλήματα μέσα σε μία σεζόν, θα κάνεις κακές εμφανίσεις και θα έρθουν και οι ήττες. Το σημαντικό είναι στα δύσκολα να παίξεις σύμφωνα με τις δυνατότητές σου. Και αυτό ακριβώς, κοιτάμε να κάνουμε και εμείς».



Πέτγουεϊ: «Δείχνουμε ξεκούραστοι…»
Επέστρεψε και έφερε και ανάσες στον Ολυμπιακό. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έκανε λόγο για ξεκούραστους παίκτες, οι οποίοι αποδίδουν καλύτερο μπάσκετ.

Στο ροτέισον που έγινε και στην πολύ καλή διάθεση που είχε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη, επί της Μάλαγα, σύμφωνα με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ διέκρινε στην ομάδα του πως πλέον, αποδίδει καλύτερο μπάσκετ.

«Νιώθω πολύ καλά, έλειπα καιρό και το ότι γύρισα νωρίτερα είναι καλύτερο για μένα. Ο «Πέρπε» έπαιξε πολύ καλά όσο έλειπα. Ίσως είχε κουραστεί. Δείχνουμε πιο ξεκούραστοι και παίζουμε λίγο καλύτερα, πράγμα που είναι πολύ καλό για εμάς. Αισθάνομαι πολύ καλά, δεν θα έπαιζα αν δεν ήμουν καλά και ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: