Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Έχουμε μπει σε καλύτερο δρόμο»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε μετά τη νίκη επί της Μάλαγα ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Έχουμε μπει σε καλύτερο δρόμο»
Βελτίωση στον Ολυμπιακό διακρίνει τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Μπαρτζώκας κι αυτό τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια.

«Γενικά έχουμε μπει σε έναν καλύτερο δρόμο από ό,τι ήμασταν πριν από 20 μέρες με την ενσωμάτωση του Κόλινς και την επιστροφή του Πέτγουεϊ. Είμαστε πιο αισιόδοξοι πλέον. Παύουμε να σκεφτόμαστε τι έγινε και κοιτάμε τη συνέχεια», ανέφερε.

Για την εικόνα του αγώνα, είπε: «Περιορίσαμε τη Μάλαγα στο 30% στα δίποντα και ο τρόπος που αμυνθήκαμε αποθάρρυνε τους αντιπάλους από το να κάνουν το παιχνίδι τους. Δεν είχαμε έναν μεγάλο αριθμό παικτών σε καλή βραδιά, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ομαδικό μας παιχνίδι κι αν ήμασταν λίγο πιο υπομονετικοί στην επίθεση θα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα».

Αναφερόμενος στην προσφορά των Πέτγουεϊ και Κατσίβελη είπε: «Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι οι παίκτες μας. Τους χρειαζόμαστε όλους. Ο Πέτγουεϊ είναι παίκτης-οικονομία, ενώ ο Κατσίβελης πέρσι ήταν πολύτιμος για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Εύχομαι να έχουμε υγεία, σωματική και πνευματική».

Ερωτηθείς για τον Λο και την κατάστασή του, απάντησε: «Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τους γιατρούς. Από ό,τι ξέρω χρειάζεται χειρουργείο, αλλά το θέμα είναι τι είδους χειρουργείο κι αν αυτό θα τον κρατήσει εκτός για τρεις ή έξι μήνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: