Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Παίρνει Οσβάλντο η Γιουβέντους!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάνι Οσβάλντο βρίσκεται η Γιουβέντους με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για σχεδόν δεδομένη συμφωνία με τη Σαουθάμπτον για την μεταγραφή.

Παίρνει Οσβάλντο η Γιουβέντους!
Έτοιμος να επιστρέφει στην πατρίδα του είναι ο Ντάνι Οσβάλντο! Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον διεθνή επιθετικό, που δεν υπολογίζεται στη Σαουθάμπτον και ψάχνει να τον δώσει.

Πριν λίγες ημέρες έπαιξε ξύλο με έναν συμπαίκτη του στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί απ’ τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου και το γυαλί... ράγισε. Οι «μπιανκονέρι» εξ’ αρχής έδειξαν «ζεστά» το ενδιαφέρον τους και φαίνεται πως θα αποκτήσουν τον παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με την μορφή δανεισμού.

Η πρόταση που θα κάνουν στους «Αγίους» λέγεται πως θα γίνει αποδεκτή και μάλιστα οι πρωταθλητές Ιταλίας θα έχουν το δικαίωμα με περίπου 20 εκατ. ευρώ να αγοράσουν τον Οσβάλντο στο τέλος του καλοκαιριού.

Φέτος, σε 13 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, εκ των οποίων στις 9 ως βασικός, μετράει 3 γκολ, στην πρώτη του χρονιά στο Νησί.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: