Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μπέγκιτς: «Θέλω να βοηθήσω περισσότερο...»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την δική του απόδοση, αλλά και της ομάδας ήταν ο Μίρζα Μπέγκιτς. Ο Σλοβένος σέντερ, αναφέρθηκε και στην ευκολία που ήρθε η νίκη για τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Μάλαγα.

Μπέγκιτς: «Θέλω να βοηθήσω περισσότερο...»
Η νίκη του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα ήρθε με σχετική ευκολία, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Μίρζα Μπέγκιτς, μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Ο Σλοβένος σέντερ, τόνισε πως τα λάθη, που έλειψαν από τους πρωταθλητές Ευρώπης, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν κάναμε λάθη και φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη. Η βελτίωση είναι μέρος της δουλειάς μας και αυτό έχουμε καταφέρει το τελευταίο διάστημα. Όσον αφορά εμένα προσπαθώ με την απόδοσή μου να πάρω περισσότερα λεπτά και να βοηθήσω. Ξεκίνησα δύσκολα την σεζόν με τραυματισμό, αλλά κάθε λεπτό που μου δίνει ο προπονητής μου είναι σημαντικό».


Περπέρογλου: «Μόνο νίκες στο ΣΕΦ»
Μόνο θετικά αποτελέσματα θέλει ο Ολυμπιακός στην έδρα του, όπως ανέφερε ο Στράτος Περπέρογλου μετά την επικράτηση των «ερυθρολεύκων» επί της Μάλαγα.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα στο ΣΕΦ της Μάλαγα για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και με αυτόν τον τρόπο πρέπει να συνεχίσει, όπως εξήγησε και ο Στράτος Περπέρογλου. Ο φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης, αναφέρθηκε στα στοιχεία που χάρισαν στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας.

«Βγάλαμε ενέργεια. Βάλαμε πολλά εύκολα καλάθια και πήραμε ψυχολογία ούτως ώστε να τα καταφέρουμε και να νικήσουμε. Στο ΣΕΦ θέλουμε πλέον μόνο νίκες και αυτή ήταν πολύ σημαντική. Δουλεύουμε σωστά. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ανοίξει το ροτέισον και βοηθούν όλοι. Μας έχει βοηθήσει ο Κόλινς στην άμυνα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι γιατί όλοι χρειάζονται», είπε ο διεθνής φόργουορντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στο γήπεδο:

«Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος γεμίζει το ΣΕΦ παρότι κάναμε κοιλιά. Σιγά-σιγά και με τη βοήθεια τους βρίσκουμε τα πατήματά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: