Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού μπορεί…»

Ικανή να σταματήσει την Μπαρτσελόνα θεωρεί την άμυνα του Παναθηναϊκού ο Μάνος Μανουσέλης όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει του αποψινού αγώνα για το Top 16 στο ΟΑΚΑ.

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού μπορεί…»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και η άμυνά του θα είναι «κλειδί» στην προσπάθειά του να φτάσει στην τέταρτη νίκη του στο Top 16. Ο Μάνος Μανουσέλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως δεν αμφιβάλλει πως οι «πράσινοι» μπορούν να… μπλοκάρουν τους Καταλανούς.

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει άμυνα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό προκύπτει και από την επίθεσή του, καθώς δεν βιάζεται και οι κατοχές είναι λιγότερες. Έτσι παίζει πέντε εναντίον πέντε και πάει το παιχνίδι στους 70 πόντους, που είναι πιο εύκολο να το κερδίσει από ό,τι στους 90», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων.

Όσο για τους φορμαρισμένους και αήττητους στο Top 16 «μπλαουγκράνα», είπε: «Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που έχει ταλέντο και παίζει με πολύ ψηλά σχήματα. Θα δούμε αν ο Λόρμπεκ προλαβαίνει τον Γκιστ κι αν ο Γκιστ μπορεί να σπρώξει τον Λόρμπεκ. Ο Παπανικολάου μπορεί να χρειάζεται ένα ματς σαν το σημερινό για να βρει το ρυθμό του. Χρειάζεται ένα τσίγκλισμα για να πάει στο ανώτερο επίπεδο. Ο Ναβάρο είναι απρόβλεπτος παίκτης και το έδειξε στο ΣΕΦ, όπου του αρκούσε μια περίοδος για να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει επί 40 λεπτά να υπάρχει προσοχή πάνω του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: