Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τεστ αντανακλαστικών εν όψει για Σουμάχερ!!

Σε εξέταση αντανακλαστικών του Μίχαελ Σουμάχερ θα προχωρήσουν τις επόμενες μέρες οι θεράποντες γιατροί, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία σταδιακή επαναφοράς του από το τεχνητό κώμα.

Τεστ αντανακλαστικών εν όψει για Σουμάχερ
Από τις αρχές της εβδομάδας οι θεράποντες ιατροί του Μίχαελ Σουμάχερ έχουν μπει στη διαδικασία της σταδιακής επαναφοράς του από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται από τις 29 Δεκεμβρίου μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, με τον οργανισμό του θρύλου της Formula 1 να ανταποκρίνεται σε πρώτη φάση θετικά στη μείωση των αναισθητικών και των φαρμάκων, αλλά και να ανοιγοκλείνει τα μάτια του. Το επόμενο στάδιο αφορά την εξέταση των αντανακλαστικών του, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει σωστή εγκεφαλική και μυϊκή λειτουργία.

Οι γιατροί συνιστούν υπομονή σε όλους, αφού η διαδικασία επαναφοράς του «Σούμι» μπορεί να διαρκέσει ακόμη και αρκετές εβδομάδες και τα βήματα που θα γίνουν πρέπει να είναι αργά και προσεκτικά. Η σύζυγός του, Κορίνα, και ο πατέρας του, Ρολφ, παραμένουν στο πλευρό του ελπίζοντας σε αισιόδοξα μηνύματα, όπως και οι χιλιάδες θαυμαστές του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: