Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Παίκτης με άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ στον Αστέρα!

Την πρώτη του κίνηση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, έκανε ο Αστέρας, ο οποίος απέκτησε τον Βάλντο. Πλούσιο βιογραφικό και πέρασμα από την Ρεάλ, έχει ο Ισπανός μέσος.

Παίκτης με άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ στον Αστέρα
Στο φινάλε των μεταγραφών, ο Αστέρας Τρίπολης κάνει την δική του κίνηση. Οι Αρκάδες απέκτησαν τον Ισπανό μέσο Βάλντο, ο οποίος έχει παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, έχει κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει περάσει και από Μάλαγα, Οσασούνα, Λεβάντε και Εσπανιόλ. Για έξι μήνες υπέγραψε, ενώ αποκάλυψε πως οι Βύντρα και Καράμπελας τον προέτρεψαν να πει το «ναι».

H ανακοίνωση: «Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για έξι μήνες τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Βαλμίρο Λόπεζ Ρότσα (Βάλντο) ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Βάλντο αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χαφ και είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό και σπουδαίες εμπειρίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ και από την Οσασούνα με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και εξασφάλισε την έξοδο στο Τσάμπιονς.

Ο Βάλντο έχει παίξει ακόμα στη Μάλαγα, στην Εσπανιόλ και τη Λεβάντε. Με τις δύο τελευταίες ομάδες συμμετείχε και στο EUROPA LEAGUE και με τη Λεβάντε βρέθηκε αντιμέτωπος του Ολυμπιακού στην περσινή διοργάνωση. Συνολικά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ο Βάλντο έχει 260 συμμετοχές, ενώ έπαιξε και στο Μεξικό για λογαριασμό της Ατλάντε.

Ο Βάλντο γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1981 έχει ύψος 1.82, ζυγίζει 75 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο21, που φόραγε και στην Οσασούνα με την οποία βγήκε εκείνη τη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές και στην Εθνική Ισπανίας Κ-21.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Βάλντο τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, για τον οποίο μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Χουανίτο που ήμασταν συμπαίκτες στη Μάλαγα, αλλά και οι Καράμπελας, Βύντρα που ήμασταν πέρσι συμπαίκτες στη Λεβάντε.

Το project της ομάδας, ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα και τα καλά λόγια που άκουσα από παίκτες με εμπειρία στο ποδόσφαιρο ήταν αρκετά για να έρθω στον Αστέρα.

Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να πάει ο Αστέρας ψηλότερα και γιατί να μην πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που θα ήθελα να πω στους φιλάθλους του Αστέρα είναι πώς από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βγάλω όλη την εμπειρία μου στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται την ομάδα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: