Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Υπέγραψε ο Μεσίνα στον Απόλλωνα!

Παίκτης του Απόλλωνα για τους επόμενους έξι μήνες είναι ο Ζερμέν Τίκο Μεσίνα. Ο 23χρονος Καμερουνέζος δεξιός χαφ πέρασε σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κοκκινόμαυρους". Πλέον αναμένεται η μπλε κάρτα του για να ντεμπουτάρει με τη φανέλα του Απόλλωνα στο παιχνίδι της Κυριακής με το Βατανιακό στην Κατερίνη. Ο Μεσίνα ανήκε στη δεύτερη ομάδα της Εσπανιόλ, είχε δοθεί δανεικός σε Κομποστέλα και Ποντεβέδρα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για λίγο με τη βουλγαρική Ετάρ 1924.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Germain Tiko Messina για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Μessina είναι από το Καμερούν,γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1990 και αγωνίζεται ως μέσος. Έχει αγωνιστεί στην Ισπανία και στην Βουλγαρία και ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές του Καμερούν".

Κατα τα άλλα, στο σημερινό δίτερμα με τη δεύτερη ομάδα ο Αλέξης Αλεξίου δοκίμασε δύο Βούλγαρους παίκτες (επιθετικό και κεντρικό αμυντικό) και έναν Βέλγο επιθετικό, που πάντως δε φαίνεται να κερδίζουν συμβόλαια με τον Απόλλωνα. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ και επιθετικού. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: