Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αμπέντ: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς…»

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, εμφανίστηκε ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Μεχντί Αμπέντ, που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά.

Αμπέντ: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς…»
Ο Παναθηναϊκός, αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, κατάφερε να φτάσει στο 1-0 επί του Πλατανιά και να φτάσει τις τρεις συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο σκόρερ του «τριφυλλιού» Μεχντί Αμπέντ, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπιασε καλή απόδοση και στάθηκε στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Μάλιστα, μίλησε και για έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιες φορές, λόγω του νεαρού της ηλικίας των περισσότερων παικτών. «Σε γενικές γραμμές πάμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά» κατέληξε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός.

«Είναι πολύ σημαντικό που φτάσαμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, αυτό κρατάμε γιατί δεν παίξαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο μέρος πήραμε τα πάνω μας, ανεβάσαμε στροφές και φτάσαμε στον στόχο μας. Είμαι χαρούμενος που πάω καλά, ειδικά στο γήπεδο αυτό, που είναι οι φίλαθλοι πάντα κοντά μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό, όπως και τους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν πάντα» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Αναφερόμενος στην εμφάνιση, τόνισε: «Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει ο παράγοντας εμπιστοσύνη, που μερικές φορές μας λείπει, αλλά σε γενικές γραμμές πάμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Για την φάση του γκολ, σχολίασε: «Είδα τον Κλωναρίδη που έμπαινε, ο Μάρκους ήταν στο πρώτο δοκάρι, οπότε πήγα στο δεύτερο. Η μπάλα ήρθε σε μένα και απλά έκανα αυτό που έπρεπε. Μου αρέσει να παίζω μποξ του μποξ, αν και στην Νιουκάστλ δεν χρησιμοποιήθηκα εκεί. Τώρα είμαι στη θέση μου κι αυτό με κάνει αρκετά χαρούμενο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο Κύπελλο: «Είμαστε σε δύο διοργανώσεις, θέλουμε να διακριθούμε και στις δύο, αν και νέοι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Όλα είναι στο χέρι μας, όπως δείξαμε και σήμερα, ακόμα και στην κακή μας ημέρα, μπορούμε να φτάσουμε στην νίκη» ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: