Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός είχε…Άγιο και νίκησε εξέφρασε ο τεχνικός του Πλατανιά, Νίκος Αναστόπουλος.

«Καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό»
Πίκρα μένει στην ομάδα των Χανίων από την ήττα στην Λεωφόρο, όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής του Πλατανιά, που έπλεξε το εγκώμιο των πράσινων για τη φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

-για το παιχνίδι:

«Θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είχε Άγιο και κέρδισε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν είχαμε προηγηθεί ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Σε μία μοναδική φάση από άτυχη στιγμή δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την ίδια εικόνα. Ο Παναθηναϊκός να αμύνεται.

Ξέραμε τον τρόπο του Παναθηναϊκού πως αγωνίζεται. Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά γιατί ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα και παίζει καλά. Μου αρέσει ότι προσπαθεί και σε όποια κατάσταση βρίσκεται δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Κάναμε μία πολύ μεγάλη και συγκλονιστική προσπάθεια, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε κάτι. Μας μένει πίκρα, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται κι έχει δρόμο. Η σημερινή μας εμφάνιση είναι οδηγός για την πορεία».

-την ενέργεια του Βλαχοδήμου και την αποβολή:

«Όταν κάποιος παίκτης έχει να παίξει καιρό θέλει να δείξει το παραπάνω και θα το διορθώσουμε. Για μένα ήταν λάθος που σούταρε. Ίσως δεν άκουσε λόγω της φωνής του κόσμου. Ο διαιτητής ήταν άριστος αν εξαιρέσουμε μία φάση προς τη λήξη του αγώνα όταν έδωσε ένα φάουλ στον Παναθηναϊκό στη γραμμή της περιοχής μας».

-την φάση που ζητάει πέναλτι ο Παναθηναικός:

«Ήταν μέσα, εγώ το είδα για έξω. Ο διαιτητής ήταν άριστος γενικά και στις κάρτες και στις υπόλοιπες αποφάσεις του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: