Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Εμείς δώσαμε δικαίωμα στον Άρη»

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στη συνέντευξη Τύπου του επεισοδιακού ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη στην Πυλαία.

«Εμείς δώσαμε δικαίωμα στον Άρη»
Μόνο η νίκη άρεσε στο προπονητή του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο από το ντέρμπι της πόλης, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του. Απογοητευμένος ήταν από την πλευρά ο τεχνικός των κίτρινων, Μίλαν Μίνιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Εμείς δώσαμε το δικαίωμα στον Αρη να μπει στο ματς. Κάνανε αδικαιολόγητα λάθη και αγχωθήκακε. Στο δεύτερο ημίχρονο η επίθεσή μας δεν είχε ρυθμό. Παίξαμε καλή άμυνα, μπορούσαμε να κάνουμε καλάθια από τον αιφνιδιασμό. Ο Αρης έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια και ίσως δεν ήμασταν έτοιμοι να τον σταματήσαμε με φάουλ ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ. Ο Τσόχλας πέτυχε ένα μεγάλο σουτ στο παιχνίδι στο τέλος. Θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι για την συνέχεια. Τέλος καλό, όλα καλά...».

Ο τεχνικός του Άρη Μίλαν Μίνιτς, ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ήταν για εμάς ένα σημαντικό ματς και ο κόσμος μπορεί να δώσει μεγάλη βοήθεια στο μπάσκετ. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να κάνουν καλή δουλειά και αν οι φίλαθλοι βοηθούν, όλοι θα είμαστε πιο καλά. Το πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε δυνατά, δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Βρήκαμε ρυθμό από την άμυνα και ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα με σουτ αλλά πήρε πέντε επιθετικά ριμπάουντ. Μπράβο στα παιδιά που είχαν ενέργεια και πάθος. Αλλά δεν είχαμε καλή επίθεση. Ο Αρης δεν μπορεί δίχως εύκολο καλάθι στο τρανζίσιον παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: