Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ζέκα: «Πάντα σοβαροί»

Τους βαθμούς της νίκης κρατάει ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε μετά το 1-0 επί του Πλατανιά.

Ζέκα: «Πάντα σοβαροί»
Ανάλογη συνέχεια χρειάζονται οι πράσινοι σύμφωνα με τον Πορτογάλο μέσο, που έδωσε σύνθημα για το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Χανιώτες:
Για τη νίκη επί του Πλατανιά:

«Δεν είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το σημαντικό όμως, είναι οι τρεις βαθμοί.

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Στόχος πάντα για εμάς είναι η νίκη. Ξέρουμε πως παίζουμε με ομάδα δεύτερης κατηγορίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αν το δούμε έτσι θα έχουμε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να νικήσουμε.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για το τριφύλλι:

«Ξέρουμε πως είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι του Κυπέλλου».

Για τον κόσμο και την στήριξη στην ομάδα:

«Εμείς είμαστε στην καρδιά τους και αυτοί στη δική μας. Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να τους ευχαριστήσουμε»


«Νίκη σε κάθε παιχνίδι»
Αισιόδοξος αλλά και συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού(1-0) επί του Πλατανιά στην Λεωφόρο.

Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού, το παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί, αλλά και το νέο του λουκ…μίλησε ο νεαρός αμυντικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Νova:

«Κρατάμε τους σημαντικούς τρεις βαθμούς που τους έχουμε ανάγκη για τη συνέχεια και το δεύτερο ημίχρονο. Πετάμε το πρώτο όπου ήμασταν κακοί. Παρόλα αυτά ακόμη και στην κακή μας ημέρα δείχνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

- το κακό ξεκίνημα στον αγώνα:

«Χάναμε εύκολα τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε αντεπιθέσεις και οι εναλλαγές στο ρυθμό να είναι πολύ επίπονες. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά εμείς επιβάλλαμε το δικό μας ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τη μπάλα και «παγώναμε» το ρυθμό. Στο τέλος δείξαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ».

-τον ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα:

«Όπως έχω ξαναπεί είναι να κάνουμε ένα καλό πλασάρισμα στα πλεί οφ και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο».

-το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί:

«Είναι μια δύσκολη ομάδα και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε σοβαροί και μέχρι το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Λέμε ότι η κλήρωση είναι εύκολη αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε».

-την προσωπική του απόδοση:

«Όσο παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου πιστεύω ότι θα γίνομαι καλύτερος. Δουλεύω στις προπονήσεις υπό τις συμβουλές του κ. Αναστασίου και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι ακόμη καλύτερος».

-το νέο του λουκ…:

«Δεν μου άρεσαν τα πολλά μαλλιά και έπρεπε κάτι να κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: