Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

"Πόλεμο" με ΕΠΟ ο Μελισσανίδης!!

Διαβάστε ΜΟΝΟ από τον Αποδυτηριάκια το γιατί στην ΑΕΚ αποφάσισαν να μην κάνουν έφεση και ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ... Δεν κάνει έφεση για να μειωθεί η ποινή-σκάνδαλο που της επιβλήθηκε η ΑΕΚ επειδή δεν έχει άλλο τρόπο να αποδείξει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι η ΕΠΟ είναι στημένη. Με μια άλλη κουβέντα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βγάζοντας αφρούς από το στόμα του ξεκίνησε τον πόλεμο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και όποιον πάρει ο ξεσηκωμός της ΑΕΚ.
Ήδη, άναψε η φωτιά με την τραβηγμένη και εντελώς άδικη τιμωρία σε βάρος της ΑΕΚ, με συνέπεια να παραιτηθεί(!!!) ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Κουρίδης, που θεωρείται και είναι ένας από την τρόικα που εδώ και χρόνια έχει τον πρώτο λόγο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Το απίστευτο να φύγει από την ΕΠΟ ο Κουρίδης, το ανέφερε ήδη χθες Παρασκευή στο Δ.Σ. ο πρόεδρος Σαρρής.
Το πιο... ανησυχητικό είναι ότι παρά την «παράκληση» που έγινε στον Μελισσανίδη να κάνει έφεση με τη βεβαιότητα ότι η ποινή της ΑΕΚ θα μειωθεί, ο τίγρης αρνείται! Δεν θέλει η ΑΕΚ να κάνει έφεση για να μη νομιμοποιήσει την παράνομη απόφαση σε βάρος της.
Το μήνυμα του Μελισσανίδη, που για πρώτη φορά στα 45 χρόνια που ασχολείται διοικητικά με το ποδόσφαιρο είναι τόσο εξοργισμένος, είναι ένα: «Η ΑΕΚ δεν θέλει βοήθεια. Αυτοί που έχουν τη θεσμική ευθύνη να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο, να κάνουν τη δουλειά τους, διαφορετικά να φύγουν από τα πόδια μας, γιατί αν δεν φύγουν θα τους διώξω εγώ».

Ο Μελισσανίδης ξεκαθαρίζει τη θέση του. Αποκαλύψεις στο apodytiriakias.gr 

Κάποιοι, και δικαιολογημένα, περίμεναν ότι ο πόλεμος, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μελισσανίδη και το κατεστημένο του εγχωρίου ποδοσφαίρου, όπως το ορίζει η ΕΠΟ, θα ξεκινούσε όταν η ΑΕΚ θα ξαναβρισκόταν στην σούπερ ληγκ. Να, όμως, που το πράμα ήρθε πολύ ενωρίτερα, με την βαρύτατη ποινή σε βάρος της ΑΕΚ, για τα επεισόδια στο ματς με το Αιγάλεω.
Δεν το συζητάμε ότι έτσι ή, αλλοιώς και η ΑΕΚ έχει ευθύνη για τις αισχρότητες στο γήπεδο του Αιγάλεω, έκτροπα που ήταν στημένα (φωτό), που ξεκίνησαν χωρίς λόγο από «τσαμπουκαλεμένα», δηλαδή σεσημασμένα άτομα που προέρχονται από τη νύχτα.
Από πλευράς Μελισσανίδη η ερμηνεία που δίνεται στην ποινή της αφαίρεσης βαθμών και του αποκλεισμού από την έδρα της ΑΕΚ είναι μια ολοφάνερη «επίδειξη δύναμης». Και παράλληλα σα να ήθελαν να ζυγίζουν την αντίδραση της ΑΕΚ απέναντι σε μια ανοικτή πρόκληση.
Τελικά, η τιμωρία της ΑΕΚ ήταν το άναμμα στο φυτίλι που έφερε την έκρηξη. Ο Μελισσανίδης το ξεκαθάρισε μέχρι εκεί που χρειαζόταν: Δεν θα ανεχθεί Θωμά Νο2 στην ΕΠΟ, τα ψέμματα τελείωσαν, αν δεν γκρεμιστεί επιτόπου η Παράγκα εντός και εκτός ΕΠΟ.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: