Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Δεν τηρεί το fair play η μεταγραφή του Μάτα»

Manuel-Pellegrini-man-city
Την άποψη πως δεν θα έπρεπε να μπορούν να μεταγραφούν καλοί παίκτες άλλων ομάδων από την ίδια χώρα μέσα στη σεζόν εξέφρασε ο Μάνουελ Πελεγκρίνι.
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε για την μεταγραφή του Χουαν Μάτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι και τόνισε πως σύμφωνα με το fair play δεν πρέπει να μπορεί μια ομάδα α μπορεί να πάρει έναν πρωταγωνιστή από μια άλλη ομάδα που έχουν ίδιο στόχο.
Συγκεκριμένα, τόνισε: «Προσωπικά δεν συμφωνώ με το να μπορεί ένας παίκτης να φύγει τον χειμώνα από μια ομάδα και να πάει σε μια άλλη στο ίδιο πρωτάθλημα αλλά αφού επιτρέπεται από τον κανονισμό… Έτσι μια ομάδα με χρήματα μπορεί να πάρει τον καλύτερο παίκτη ενός αντιπάλου, μέσα στην σεζόν. Ξαναλέω όμως από την στιγμή που επιτρέπεται δεν μπορώ να πω κάτι».
«Προφανώς και πρέπει να έχει μια ομάδα την δυνατότητα να πάρει παίκτες τον Γενάρη. Αλλά άλλο να πάρει έναν παίκτη με λίγες συμμετοχές στην ομάδα του και άλλο έναν τόσο σημαντικό παίκτη. Μιλάω για fair play… Για το κατά πόσο μια ομάδα πρέπει να μπορεί να πάρει έναν πρωταγωνιστή από μια άλλη ομάδα που έχουν ίδιο στόχο. Θεωρώ ότι παίκτες που έχουν πάνω από πέντε-έξι συμμετοχές με την ομάδα τους δεν θα έπρεπε τον Γενάρη να μπορούν να πάνε σε άλλη ομάδα από το ίδιο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο προπονητής των «πολιτών».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: