Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Γιατί ρε Πάμπλο;

Ο Γκαρσία που... χάλασε την αγωνιστική, ο Στέφενς που πανηγυρίζει για την «είδηση» της χρονιάς και οι ΠΑΟΚτσήδες που ξενέρωσαν. Μόλις ανακοινώθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία από την Ξάνθη, έτρεξαν όλοι να «τσεκάρουν» το πρόγραμμα και να δουν αν οι Ακρίτες έχουν ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, τα δύο μεταξύ τους ματς είχαν περάσει και έτσι ο Ουρουγουανός ΠΑΟΚτσής δεν θα βρεθεί αντίπαλος με την αγαπημένου του ομάδα. Υπήρχε όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ....
Μπορεί η Ξάνθη να μην είχε άλλο ματς με τον ΠΑΟΚ, ΑΛΛΑ είχε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική. Αυτό ναι, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να προκύψει στο βαρετό (για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης) ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αγαπημένος Πάμπλο της «Θύρα 4» κόντρα στον Ολυμπιακό για τον οποίο έχει κάνει αρνητικές δηλώσεις τόσες φορές, ασχέτως να έπαιζε ή όχι.
Το... ντέρμπι λοιπόν Γκαρσία – Ολυμπιακού βρισκόταν πολύ ψηλά στο «καλεντάρι», μέχρι που το απόγευμα του Σαββάτου έσκασε η μεγάλη βόμβα. Ανακοινώθηκε η αποστολή των Ακριτών και από αυτή απουσίαζε ο Ουρουγουανός άσος!!
Αυτομάτως χάθηκε το ενδιαφέρον μας για το συγκεκριμένο ματς, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά στα Social Media γινόταν χαμός. Οι ΠΑΟΚτσήδες που είχαν πάρει στη «διαμάχη» Στέφενς – Γκαρσία την θέση του Ολλανδού προπονητή δήλωναν δικαιωμένοι, ενώ οι απέναντι ξενερωμένοι για τον Πάμπλο που τους... πρόδωσε, αφού δεν θα είναι εκεί για την τελευταία (;) μάχη κόντρα στον «μισητό» (για αυτόν και για αυτούς) Ολυμπιακό.
Βέβαια, μάλλον και στην Τούμπα πανηγύριζαν με την συγκεκριμένη είδηση, καθώς κανείς από την διοίκηση και φυσικά ο Στέφενς, δεν θα ήθελαν να δουν τον Γκαρσία να παίζει καλά κόντρα στους Πειραιώτες.
ΥΓ. Παρά την απουσία του Γκαρσία πάντως, το ματς μόνο εύκολο δεν είναι για τον Ολυμπιακό. Η Ξάνθη διαθέτει καλή ομάδα, με νεαρούς παίκτες που θέλουν να «φανούν». Ο Μίτσελ το γνωρίζει και για αυτό έχει προετοιμάσει τους παίκτες του ανάλογα...Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: