Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ζέεντορφ: «Είμαι χαρούμενος που ήρθε ο Εσιέν»

Ευχαριστημένος με την μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στην Μίλαν είναι ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος τόνισε πως ο Γκανέζος είναι ένας πολεμιστής και θα προσφέρει βοήθειες στη μεσαία γραμμή των Ιταλών.

Ζέεντορφ: «Είμαι χαρούμενος που ήρθε ο Εσιέν»
Με τα καλύτερα λόγια για την μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στη Μίλαν μίλησε ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Γκανέζο χαφ πολεμιστή και περιμένει να βοηθήσει με την εμπειρία του στη μεσαία γραμμή των «ροσονέρι».

«Ξέρω τον Εσιέν λίγο. Μίλησα μαζί του με σαφήνεια και διαφάνεια. Τον ξέρουμε ως παίκτη και είναι πολύ θετικό για εμάς που ήρθε. Θα είναι μια μεγάλη βοήθεια», τόνισε ο νέο τεχνικός των «ροσονέρι» και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος για την άφιξή του. Θα παίξει στην μεσαία γραμμή. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει και ως ένας πλάγιος επιθετικός, αλλά εγώ πάντα θέλω να βλέπω τους παίκτες στην καλύτερη θέση τους».

Ο 37χρονος Ολλανδός κατέληξε, λέγοντας: «Μπορεί να είναι καλό αν έχει μια δύσπιστη υποδοχή. Άμα δεις τους πάγκους της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι, υπάρχουν μερικοί καλοί παίκτες που ίσως είναι πλεονέκτες στις απαιτήσεις που έχουν. Έχω εγγυήσεις για τον Εσιέν. Είναι ένας πολεμιστής, με πολύ εμπειρία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: