Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Κόκκινος διάβολος» ο Μάτα!!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Χουάν Μάτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του. «Το καλύτερο μέρος για μένα» το σχόλιό του.

«Κόκκινος διάβολος» ο Μάτα!
Και με τη... βούλα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χουάν Μάτα! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού άσου, δίχως να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του!

Το κόστος της μεταγραφής του από την Τσέλσι έφτασε τα 37,1 εκατ. λίρες όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για το σύλλογο!

Από το πρωί του Σαββάτου ο διεθνής άσος βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Αγγλίας, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, πολλοί παίκτες τον υποδέχθηκαν ιδιαίτερα «ζεστά» και το βράδυ έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στη Γιουνάιτεντ. Πέρασα ωραία στην Τσέλσι, αλλά είχε έρθει η στιγμή για μια αλλαγή. Η Γιουνάιτεντ είναι το τέλειο μέρος για μένα και είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι μέλος του νέου κύκλου που έχει μπει ο σύλλογος. Έχω πολλούς φίλους στη Τσέλσι, παραμένει τεράστια ομάδα, όμως δεν μπορείς να απορρίψεις την ευκαιρία να αγωνιστείς στη Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ να βοηθήσω και να κάνουμε την ομάδα πετυχημένη τα προσεχή χρόνια», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάτα.

«Ο Χουάν είναι από τους καλύτερους πλέι μέικερ του κόσμου και είναι μεγάλη ευτυχία που ανήκει πλέον στην ομάδα μας. Ήταν πολύ σημαντικός στις πρόσφατες επιτυχίες της Τσέλσι. Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πολύ ήθελε να έρθει στην ομάδα. Οι οπαδοί μας ήδη τον θαυμάζουν και είμαι σίγουρος πως θα είναι χαρούμενοι που θα τον βλέπουν να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας του πλέον, αρχής γενομένης απ’ την Τρίτη (κόντρα στην Κάρντιφ)», το σχόλιο του Ντέιβιντ Μόγιες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: