Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Απογοήτευση στον Πλατανιά!

Σκασμένοι που δεν μπόρεσαν να συνδυάσουν την καλή απόδοση με θετικό αποτέλεσμα στην Λεωφόρο ήταν οι παίκτες του Πλατανιά.

Απογοήτευση στον Πλατανιά
Από τη στιγμή που η ομάδα των Χανίων βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα και δεν έχει την βαθμολογική θέση που να της επιτρέπει την ηρεμία, κανείς στον Πλατανιά δεν ήταν χαρούμενος, απλά με την καλή εμφάνιση και την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό τόνισαν οι Γουνδουλάκης και Καζναφέρης που μίλησαν στην Nova.

Οι δηλώσεις του Φανούρη Γουνδουλάκη

«Ο Πλατανιάς ήταν άλλη ομάδα αλλά δεν πήραμε τίποτα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και πρέπει να μας προβληματίσει αυτό. Σίγουρα κόντρα στον ΟΦΗ δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Τώρα με τον Παναθηναϊκό ήμασταν αλλαγμένοι αλλά δεν πήραμε τίποτα και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν πρέπει να βάζουμε το κεφάλι κάτω. Έχουμε 13 παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν σώθηκε και καμία ομάδα δεν έπεσε 13 παιχνίδια πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι γιατί εμείς φέραμε την ομάδα τόσο χαμηλά και εμείς πρέπει να την ανεβάσουμε ξανά».

Οι δηλώσεις του Κώστα Καζναφέρη:

«Κάθε ομάδα πρέπει να παρουσιάζεται έτοιμη και δυνατή για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι. Ήμασταν άτυχοι σε μία στιγμή και φάγαμε το γκολ. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και το σκορ είναι πλασματικό. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός το γκολ. Έχουν μείνει αρκετά παιχνίδια ακόμη και πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε για να μαζέψουμε πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: