Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ξεκαθαρίζει του Λαγού!

Μέσα στην ημέρα αναμένεται ο Τάσος Λαγός να δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ξεκαθαρίζει του Λαγού
Παράταση μέχρι σήμερα έχει πάρει ο Τάσος Λαγός από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Πριν τη σημερινή προπόνηση, ο 22χρονος άσος ζήτησε να συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα για να μιλήσουν σχετικά με την πρόταση που έχει δεχθεί για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2017.

Στη συνάντηση που θα έχει ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» με τον νεαρό παίκτη θα φανεί αν ο Λαγός θα παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλη προσθήκη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά την απόκτηση του Πέτριτς.

«Έχουμε ήδη ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ, με την προσθήκη και των νέων παιδιών από την Ακαδημία, τα οποία μπαίνουν σταδιακά στην πρώτη ομάδα και ο στόχος μας είναι να βγάζουμε παιδιά από την Ακαδημία μας», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του 42χρονου προπονητή.

Έτσι δύσκολα θα «ενεργοποιηθεί» η συμφωνία με την Ίντερ για τον δανεισμό του Πάτρικ Όλσεν, ο οποίος επρόκειτο να έρθει στην ομάδα για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: