Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Έμφαση σε άμυνα και ομαδικότητα»

Σε δύο στοιχεία, στην άμυνα και την ομαδικότητα, καλείται να εστιάσει ο Ίκαρος αν θέλει να έχει πιθανότητες για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, όπως εξήγησε ο Άρης Λυκογιάννης.

«Έμφαση σε άμυνα και ομαδικότητα»
Μετά τη σημαντική του νίκη επί του ΑΓΟΡ, ο Ίκαρος φιλοξενείται στην Πάτρα από τον Απόλλωνα την Κυριακή (26/01, 18:00), για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Η ομάδας της Χαλκίδας καλείται να επικεντρωθεί σε άμυνα και ομαδικότητα, όπως ανέφερε ο προπονητής της, Άρης Λυκογιάννης, αν θέλει να έχει πιθανότητες να φύγει με το «διπλό» από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

«Ο αντίπαλος μας προέρχεται από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις και με την προσθήκη των Ρος-Μιλουτίνοβιτς έχει βρει πολύ καλή χημεία. Αυτό σημαίνει πως η δική μας ομάδα θα πρέπει να παίξει ανάλογα καλά κι ενδεχομένως καλύτερα, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ρέθυμνο. Και σε αυτό το ματς θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε δύο στοιχεία, στην άμυνα και στην ομαδικότητα. Όταν γυρίζουμε την μπάλα σωστά και με υπομονή, είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και με αντίπαλο τον Απόλλωνα», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.

Εκ μέρους των παικτών του Ικάρου, ο Ράιαν Ρίτσαρντς, είπε: «Δείξαμε απέναντι στο Ρέθυμνο πολύ καλά στοιχεία, αλλά θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι με τον Απόλλωνα. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Από κει και πέρα, θα πρέπει να βρούμε τα ελεύθερα σουτ για να αξιοποιήσουμε τα δικά μας όπλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: