Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Ολοένα και πιο δυνατοί»

Τα φόντα για να νικήσει κάθε αντίπαλο έχει ο ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Λίνο. «Μας αρέσει να παίζουμε ανοιχτά και επιθετικά κι αυτό πολλές φορές μάς στοιχίζει», σχολίασε Βραζιλιάνος παίκτης.

«Ολοένα και πιο δυνατοί»
Βελτιωμένος ήταν ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου νίκησε με 5-1, συγκριτικά με τα πρώτα παιχνίδια του 2014, όπως τόνισε ο Λίνο. «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και νομίζω ότι έχουμε τα φόντα να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο», επεσήμανε ο 36χρονος μπακ-χαφ και ανέφερε ότι θα γίνεται ολοένα και καλύτερη η ομάδα του, η οποία θα φιλοξενεί σήμερα (26/1,17:15) τη Βέροια.

Σε ότι αφορά το γεγονός ότι πολλές φορές ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πίσω στο σκορ, ανέφερε: «Το ιδανικό θα είναι να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι και κυρίαρχοι από την αρχή στα παιχνίδια μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «Real News»


Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα οι υψηλότεροι. Όμως, κάθε φορά που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αποσυντονίζεται και να σκέφτεται πιο μακριά από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, χάνουμε τη δυναμική μας. Φυσικά, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και νομίζω ότι έχουμε τα φόντα να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Όταν έρθει η ώρα των αγώνων στο Κύπελλο και την Ευρώπη θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Για την απόδοση του «Δικεφάλου του Βορρά στο νέο έτος: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά. Πήραμε τρεις δύσκολες νίκες χωρίς να πιάσουμε και τόσο καλή απόδοση, χάσαμε ένα ματς με τον Πανιώνιο, στο οποίο όμως ήμασταν βελτιωμένοι, και προκριθήκαμε άνετα στο Κύπελλο απέναντι στον Ηρακλή. Νομίζω ότι επιστρέφουμε εκεί που ήμασταν στο τέλος του προηγούμενου έτους και θα γινόμαστε ολοένα και πιο δυνατοί. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο την κατάλληλη στιγμή για την επίτευξη των στόχων μας».

Για το ότι σε αρκετά παιχνίδια ο ΠΑΟΚ μένει πίσω στο σκορ: «Το ιδανικό θα είναι να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι και κυρίαρχοι από την αρχή στα παιχνίδια μας. Όμως, δεν παίζουμε μόνοι μας και οι αντίπαλοι ψάχνουν τρόπο να μας κερδίσουν. Πιστεύω ότι είναι θέμα αγωνιστικής φιλοσοφίας, μας αρέσει να παίζουμε ανοιχτά και επιθετικά κι αυτό πολλές φορές μάς στοιχίζει. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον τρόπο να το εξαλείψει αυτό το φαινόμενο και να φτάνει πιο άνετα στις νίκες».

Για τους νεοαποκτηθέντες, Μαντούρο και Μάρτενς: «Πιστεύω ότι οι παίκτες που έχουν έρθει είναι ποιοτικοί, όπως και αυτοί που ήδη βρίσκονταν στην ομάδα. Όλοι μαζί δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που τον θέλει ο κόσμος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: