Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Χάνει Μπεργκ και Λαγό!

Τις υπηρεσίες των Μάρκους Μπεργκ και Τάσου Λαγού, που συμπλήρωσαν κάρτες, θα στερηθεί σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου. Πρόβλημα και με Κλωναρίδη.

Χάνει Μπεργκ και Λαγό
Ο Παναθηναϊκός έφτασε στη τρίτη διαδοχική νίκη του με 1-0 επί του Πλατανιά Χανίων, αλλά είχε… παράπλευρες απώλειες. Οι Μάρκους Μπεργκ και Τάσος Λαγός συμπλήρωσαν τέσσερις και εφτά κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσουν κάποια από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας τους.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν κατά σειρά τους ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό και τις επόμενες μέρες ο Γιάννης Αναστασίου θα αποφασίσει σε ποια θα εκτίσουν τις ποινές τους οι δύο παίκτες. Ο Σουηδός επιθετικός θα χάσει ένα παιχνίδι και ο νεαρός μέσος δύο.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας τη θέση του στον Καρέλη. Τέλος, ο Κουτρουμπής που πέρασε ως αλλαγή στο 68’ στη θέση του Μαρινάκη, αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, αλλά εκτιμάται ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: