Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Βοηθάμε τον αγώνα της μικρής Πηγής»

PAOK-action-pigi1
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας στην Τούμπα καθώς ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί στην οικογένεια της μικρής Πηγής.  
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Η απερίγραπτη χαρά της γέννησης ενός παιδιού, του δικού τους παιδιού, σύντομα έδωσε τη θέση της σ’ ένα αβάσταχτο «γιατί;». Η μικρούλα Πηγή ήταν τεσσάρων μηνών όταν άρχισε να εμφανίζει προβλήματα στην ανάπτυξη.  Βαριά επιληπτική εγκεφαλοπάθεια ήταν η διάγνωση των γιατρών που δεν έδιναν ελπίδες επιβίωσης.
Το μικρό κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη, όμως, δίνει το δικό του σκληρό κι άνισο αγώνα για τη ζωή. Από την ημέρα που ξεκίνησε η περιπέτειά της συνεχίζει με ειδική διατροφή να παλεύει, καθώς δεν περπατά, δεν μιλά και δεν στηρίζει το κεφάλι της, ενώ σωματική ανάπτυξή της είναι μειωμένη εξ αιτίας της ασθένειάς της.
Η Πηγή σήμερα είναι τριών ετών και δεν σταματά να μάχεται για τη ζωή της. Σε αυτή της την προσπάθεια, η Πηγή και η οικογένειά της έχουν σύμμαχο τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.
Η παρουσία σας την Κυριακή (26.01, 17:15) στην Τούμπα για τον αγώνα με τη Βέροια βοηθά αυτούς τους ανθρώπους ν’ ανέβουν το Γολγοθά τους, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη της οικογένειας.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: