Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Φλεβαράκης: «Μεγάλη αδικία αυτό που συνέβη»

Άδικη χαρακτήρισε ο Κώστας Φλεβαράκης την ήττα των Τρικάλων από τον Πανιώνιο στην εκπνοή της παράτασης χάρις σε καλάθι του Κάρτερ.

Φλεβαράκης: «Μεγάλη αδικία αυτό που συνέβη»
Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν στην έδρα τους στην παράταση από τον Πανιώνιο (84-83), για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, με τον προπονητή της θεσσαλικής ομάδας, Κώστα Φλεβαράκη να εξηγεί πως το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των παικτών του.

«Έχουν συμπληρωθεί 19 χρόνια από τότε που μπήκα στο επαγγελματικό μπάσκετ το 1995, και είναι από τις ελάχιστες φορές όλα αυτά τα χρόνια που στεναχωρήθηκα τόσο πολύ. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Πανιώνιο και την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μία ομάδα που είναι πιο κοντά στις δύο μεγάλες παρά στις υπόλοιπες, θεωρώ ότι ήταν μεγάλη αδικία αυτό που συνέβη για την προσπάθεια των παιδιών. Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς τον πρώτο μας σκόρερ, χωρίς Πέτροβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νικολόπουλο φαντάρο, με τον Πορίνι να είναι στην ουσία μία εβδομάδα στην ομάδα απέναντι σε μία ομάδα με ταλέντο και ποιότητα», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Σίγουρα συνεχίζουμε να βλέπουμε τα λάθη μας αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και κάτι ακόμη για να κερδίσεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, και στους παίκτες μου που έκαναν καταπληκτική προσπάθεια. Το θέμα της παραμονής είναι πάρα πολύ δύσκολο για να είμαι ειλικρινής, πρέπει όλοι να είναι πολύ συνειδητοποιημένοι και όλοι περισσότερο ενωμένοι απ’ ότι σήμερα».

Από την πλευρών των παικτών των Τρικάλων, ο Ντίνος Νικολόπουλος, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με μία ομάδα η οποία είναι πολύ σοβαρή, προσπαθήσαμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι είχαμε κάποιες απουσίες και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε την συνέχεια ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: