Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δεν σταματάει πουθενά!!

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στην Τσάμπιονσιπ σημείωσε η Λέστερ, η οποία επικράτησε 2-0 της Μίντλεσμπρο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και αύξησε-για την ώρα-στους 8 βαθμούς την απόστασή της από τη δεύτερη ΚΠΡ.
Ασταμάτητη μοιάζει η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον, που πάει … τρένο για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ!
Οι «αλεπούδες» δεν… κόλλησαν ούτε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μίντλεσμπρο, παρά το γεγονός πως για ένα ημίχρονο τα βρήκαν «σκούρα».
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάνε το ματς στο 0-0 στο πρώτο 45λεπτό, ωστόσο τα γκολ των Βάρντι (52’) και Ντε Λάετ (73’) στο δεύτερο μέρος, χάρισαν στη Λέστερ την έβδομη σερί νίκη (2-0) στο πρωτάθλημα και την έστειλαν στο +8 (60 έναντι 52) από τη δεύτερη θέση και την ΚΠΡ, με ματς περισσότερο.
Ακόμα τρεις αγωνες διεξήχθησαν σήμερα, λόγω των υποχρεώσεων των περισσότερων ομάδων στο Κύπελλο.
Στο «Ίγουντ Παρκ» Μπλάκμπερν και Ντέρμπι έμειναν στην ισοπαλία, με τον Γκαστέντ να ανοίγει το σκορ για τα «ρόδα» στο 47’ και τον Μπάμφορντ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 84’. Ένατοι με 38 παραμένουν οι γηπεδούχοι, τέταρτοι με 48 οι φιλοξενούμενοι.
Στο «Πόρτμαν Ρόουντ», η Ίπσουϊτς επικράτησε 2-0 της Ρέντινγκ. Τα γκολ των Μέρφι (62’) και Άντερσον (90+1’) έφεραν τη νίκη για τους γηπεδούχους που έφτασαν τους 39 βαθμούς, πλασαρίστηκαν στην 7η θέση και πλέον απέχουν μόλις δύο από τα πλέι οφ ανόδου και τους αποψινούς αντιπάλους τους.
Η Μπλάκπουλ, στο πρώτο παιχνίδι στη μετά-Ινς εποχή έφτασε μια… ανάσα από τη νίκη μετά από 11 ματς, αλλά ο Μπίλι Σαρπ είχε διαφορετική γνώμη και ισοφάρισε για τη Ντονκάστερ στο τελικό 1-1 με γκολ στο 85’. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Χάλιντεϊ επτά λεπτά νωρίτερα.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: