Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Παπαδόπουλος: «Χαρακίρι εμείς, αλλά και ντροπή για τη διαιτησία»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παραδέχτηκε πως ο Άρης «αυτοκτόνησε» απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά εξέφρασε σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

Παπαδόπουλος: «Χαρακίρι εμείς, αλλά και ντροπή για τη διαιτησία»
Απογοητευμένος, αλλά και εκνευρισμένος με τη διαιτησία ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την ήττα του Άρη με 4-3 από τον Λεβαδειακό, σε ένα ματς που η ομάδα του προηγήθηκε με 3-1.

«Όταν προηγείσαι 0-2 στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και παρότι με 10 παίκτες κάνεις το 1-3 προς το τέλος, είσαι άξιος της τύχης σου όταν χάνεις. Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Σίγουρα δεν μπορείς να πεις αλλά αυτά δεν γίνονται . Και τα τρία γκολ που βάλαμε ήταν για σεμινάριο. Μας βγαίνει η ψυχή για να μπορέσουμε να βγάλουμε τέτοιες φάσεις. Πιστεύω ότι θα κάναμε μεγάλη νίκη που θα έδινε ώθηση σε όλους, στην διοίκησης στους παίκτες και πάνω απ΄ όλα στον κόσμο. Άδικο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να πω για την διαιτησία όταν είμαστε μπροστά με 1-3 αλλά έλεος, ντροπή. Και το πρώτο και το δεύτερο γκολ είναι άκυρα. Εδώ μου είπε ο διαιτητής αν δεν τον βγάλεις τον Αγκάνθο θα τον αποβάλω. Αλλά ξανά λέω μπορούσαμε να τους κερδίσουμε όλους. Ακόμη και με δέκα κάναμε το 1-3. Θα τους κερδίζαμε όλους σήμερα. Αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάω να τους βάλω χέρι στα αποδυτήρια για τα γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος και με διώξανε. Ακόμη και στον Ηρακλή είναι αγκωνιά στο τέλος και αποβολή. Και μετά ο παίκτης που ήταν να βγει μας έβαλε το γκολ. Κάναμε χαρακίρι, φταίμε εμείς αλλά έγιναν απίστευτα πράγματα», τόνισε ο τεχνικός του Άρη.

Όσο για το αν η ομάδα του μπορεί να βγει από την πολύ δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και να σωθεί, είπε: «Μόνο με τη δουλειά θα βελτιωνόμαστε. Να σηκώσω τα χέρια ψηλά δεν μπορώ. Πρώτη φορά μου λένε βγάλε ένα παίκτη έξω γιατί θα τον βγάλω έξω. Ελπίδα ήταν οι τρεις βαθμοί σήμερα. Κάθε μέρα θα βελτιώνεται η ομάδα όμως οι τρεις σημερινοί βαθμοί, ακόμη και ο ένας θα ήταν η σωτηρία του Άρη. Ελάτε στη θέση την δικιά μου, ένας προπονητής τι να πει; Μου είπε θα με γράψει και θα τιμωρηθώ αν συνεχίσω να μιλάω. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και βλέπετε πώς την φέρονται. Για 4-5 γκολ ήταν το σημερινό ματς να βάλουμε. Αλλά δεν μπορείς να πεις τίποτα, βάλανε γκολ από καραμπόλες, από οφσάιντ, από ανάποδες αποφάσεις…. Εμείς φταίμε. Άλλοι γίνονται μάγκες που δεν αξίζουν και άλλοι δεν γίνονται στην Ελλάδα. Στη Ελλάδα τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: