Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Παλέψαμε όταν μείναμε πίσω στο σκορ»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚΝ πάλεψαν όταν έμειναν πίσω στο σκορ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί του ΚΑΟΔ.

«Παλέψαμε όταν μείναμε πίσω στο σκορ»
Ο τεχνικός της Κηφισιάς τόνισε πως επιτεύχθηκε μια μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου με τους ίδιους στόχους που η ομάδα του ακολουθεί το πρόγραμμά της και τόνισε πως οι έμπειροι παίκτες του «γύρισαν»το ματς από το -8.

Αναλυτικά: «Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα, της οποίας επειδή ακολουθούμε το πρόγραμμα και βλέπουμε τα παιχνίδια της, πιστοποίησε την καλή παρουσία της στην Α1. Έχει κάνει μεγάλες νίκες μέσα στην έδρα της, ακόμα και όταν το ρόστερ της είχε προβλήματα. Για μένα, είναι σημαντικό το ότι παλέψαμε ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ.

Είχαμε χαμηλή συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με οκτώ πόντους, αλλά ‘γυρίσαμε’ το παιχνίδι με τους έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες μας και καταφέραμε να νικήσουμε με το τελευταίο σουτ. Ήταν δυο ισάξιες ομάδες στο παρκέ και για μας είναι μεγάλη επιτυχία που νικήσαμε σε μια τόσο δυνατή έδρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: