Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη»

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο Απόλλων, που υποδέχεται στην Πάτρα τον Ίκαρο για την 15η αγωνιστική της Α1, όπως ανέφερε ο Νίκος Βετούλας.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη»
Ο Απόλλων φιλοξενεί την Κυριακή (26/01, 18:00) τον Ίκαρο Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και θέλει να «εξαργυρώσει» το διπλό της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Ηλυσιακό με νίκη επί της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη. Αυτό ανέφερε ο προπονητής των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, μιλώντας για το επικείμενο ματς:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και να δώσουμε τη δυνατότητα στους νέους παίκτες μας να προσαρμοστούν ακόμα περισσότερο. Δουλέψαμε κι αυτή την εβδομάδα σε διάφορα πράγματα, ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι έχουμε καλό βαθμό ετοιμότητας για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής».

Από την πλευρά των παικτών του Απόλλωνα, ο Ανδρέας Πελεκούδας, είπε: «Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά για να φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: