Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αλόνσο: «Να το κάνω όπως ο Σουμάχερ»

Ο Φερνάντο Αλόνσο θέλει να στεφθεί πρωταθλητής με τη Ferrari στον πέμπτο του χρόνο στη Ferrari, όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο Μίχαελ Σουμάχερ.

Αλόνσο: «Να το κάνω όπως ο Σουμάχερ»
Ο Μίχαελ Σουμάχερ χρειάστηκε να περιμένει τέσσερα χρόνια χωρίς τίτλο για να πάρει τον πρώτο του με τη Ferrari και στη συνέχεια να φτάσει τους πέντε σερί. Τον Γερμανό θρύλο, που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, θέλει να μιμηθεί ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως δήλωσε κατά την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της ομάδας.

«Νομίζω πως ο Μίχαελ Σουμάχερ πήρε το πρωτάθλημα στον πέμπτο του χρόνο στη Ferrari. Κι εγώ μπαίνω τώρα στον πέμπτο μου χρόνο, οπότε ελπίζω να πετύχω το ίδιο. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε κάποιες ευκαιρίες και ειδικά το 2010 και το 2012 φτάσαμε πολύ κοντά στον τίτλο. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Ισπανός πιλότος.

Για τη συνεργασία του με το νέο του ομόσταυλο, Κίμι Ραϊκόνεν, τόνισε: «Πιστεύω πως θα είμαστε και στην πράξη τόσο δυνατό δίδυμο όσο στη θεωρία. Και οι δυο μας έχουμε επιτυχίες στην καριέρα μας. Θα δούμε πώς θα τα πάμε. Πιστεύω πως μπορούμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα στη Ferrari. Είναι στο χέρι μας».

Τέλος, μιλώντας για τις αλλαγές στους κανονισμούς της Formula 1, είπε: «Οι αλλαγές στους κανονισμούς και τα μονοθέσια θα επιφέρουν κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που οδηγούμε και θα χρειαστεί προσαρμογή. Ανυπομονώ να ανακαλύψω αυτή τη νέα μορφή της Formula 1Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: