Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Όταν είμαστε συνεπείς στην άμυνα, διεκδικούμε τα παιχνίδια»

Στη διαπίστωση πως χρειάζεται συνέπεια στην άμυνα για να πάρει τις νίκες ο Κολοσσός, έφτασε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα από τον ΑΓΟΡ.

«Όταν είμαστε συνεπείς στην άμυνα, διεκδικούμε τα παιχνίδια»
Ο τεχνικός των «θαλασσί» τόνισε πως υπήρξε πρόβλημα στο ένας εναντίον ενός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τα σουτ του Χαρτ, ζητώντας βελτίωση στη συνέχεια και ενόψει της επόμενης αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Εμείς όταν προσεγγίζουμε τα παιχνίδια όχι αμυντικά, έχουμε πρόβλημα. Όταν αμυντικά είμαστε συνεπείς, μπορούμε να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν η αρχή του κακού, αλλά και σε όλη τη διάρκεια το πρόβλημά μας ήταν το ένας εναντίον ενός.

Το Ρέθυμνο παίζει με ένα ιδιαίτερο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έβαλαν δύσκολα σουτ με κύριο εκφραστή τον Χαρτ, από εκεί και ύστερα, προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε διάφορες τακτικές πεντάδες μήπως και βελτιώσουμε τη ζωή μας μέσα στο παρκέ, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Στο πλαίσιο της δουλειάς, πρέπει να δούμε το βίντεο, να διορθωθούμε, να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου και τον κόουτς Καλαφατάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: