Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Έχουμε συνηθίσει να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία»

Στο γεγονός πως ο ΑΓΟΡ δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία της Α1 μπάσκετ στάθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης, μετά τη νίκη επί του Κολοσσού.

«Έχουμε συνηθίσει να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία»
Ο Χανιώτης τεχνικός τόνισε πως ήταν οριακά το ματς και βαθμολογικά μετά τις έξι συνεχόμενς ήττες και στάθηκε στο γεγονός πως δεν της αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Θεωρεί πως οι παίκτες του μπήκαν συγκεντρωμένοι κόντρα σε μια δουλεμένη ομάδα, ζητώντας δουλεία και βελτίωση για τη συνέχεια, ενώ τόνισε πως εμπιστεύεται το υπάρχον ρόστερ και δε θέλει αλλαγές.

Αναλυτικά: «Για εμάς, ήταν οριακό το ματς και επί της ουσίας, αλλά και επί της βαθμολογίας. Η ομάδα είχε συνηθίσει τον κόσμο της να είναι ψηλά, αλλά προερχόμασταν από έξι σερί ήττες, παρά το ότι η ομάδα είναι άρτια στελεχωμένη, έχει καλό ρόστερ και είναι καλά δουλεμένη.

Έπρεπε να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και αυτό οφείλεται στον κόουτς, είχαν κάνει μεγάλες νίκες και έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ευτυχώς, μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα, αποφασισμένα και τελικά πήραμε τη νίκη. Ευελπιστούμε η σημερινή νίκη να είναι μια νέα αρχή και να φέρουμε το Ρέθυμνο εκεί που του αξίζει. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε, πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα. Νομίζω πρέπει να χαρούμε απόψε και από Δευτέρα να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε.

Έχουμε δύο ιδιαίτερα δύσκολα ματς μπροστά μας στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να δουλέψουμε. Δεν είμαι υπέρ των αλλαγών, πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον ρόστερ. Έχω μάθει να δουλεύω με το υλικό που έχω. Κάποια στιγμή στο μέλλον, δεν το ξέρω, θα το δούμε. Σήμερα όσοι έπαιξαν προσέφεραν. Ακόμη πολλά παιδιά δεν έχουν καταλάβει τι θέλω. Θέλει εμπιστοσύνη στα παιδιά, πίστωση χρόνου και βλέπουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: