Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«ΑΕΚ από όταν γεννήθηκα»

«ΑΕΚ από όταν γεννήθηκα»Ο Μιχάλης Παυλής βρέθηκε στο studio του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και μίλησε στον Βασίλη Σαμπράκο και μίλησε για την καριέρα του, το πρόβλημα της υγεία του και τη μεγάλη του αγάπη… την ΑΕΚ!

Ακολουθεί ένα μέρος των όσων είπε ο Μιχάλης Παυλής στη δίωρη συνέντευξή του…

-για την αγάπη του για την ΑΕΚ:
«ΑΕΚ έγινα από όταν γεννήθηκα»!

για την θητεία του στην ΑΕΚ:
«Ήμουν 14,5 όταν άκουσα πως η ΑΕΚ με παρακολουθεί. Ο Φερέρ με ανέδειξε. Ενδιαφερόταν για τις ακαδημίες και «έβγαλε» πολλούς παίκτες. Έφυγα χωρίς να το θέλω από την ΑΕΚ. Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν κοντά μου και άλλοι που δεν ήταν. Ήταν η περίοδος που η ομάδα είχε τον Μπλάνκο και τον Νέμεθ, οπότε ίσως δεν χωρούσα στο ρόστερ. Στη συνέχεια χάθηκα, πήγα στον Εθνικό Αστέρα, το καλοκαίρι ζήτησα να επιστρέψω, αλλά από την ΑΕΚ δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμαστώ ξανά. Τότε προπονητής ήταν ο Χιμένεθ και πρόεδρος ο Αδαμίδης».

-το πώς επέστρεψε στην ΑΕΚ:
«Ήμουν στην καβάλα. Ήθελα τόσο πολύ να γυρίσω στην ΑΕΚ. Με δική μου πρωτοβουλία ζήτησα να με δει ο Βλάχος, πίστευα ότι θα τον πείσω να μπω στην ομάδα. Ο Βλάχος ήξερε τι είχα, αλλά δεν το φοβήθηκε γιατί του έδειχνα ότι μπορώ να παίξω».

-για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ δεν ήταν για να πέσει, αγωνιστικά. Υπήρχαν πολύ χειρότερες ομάδες από την ΑΕΚ. Η κατάσταση στην ομάδα ήταν άσχημη. Είχαμε νεαρά παιδιά και δεν είχαν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Ότι η ΑΕΚ είναι τελευταία και θα πέσει».

-για το πρόβλημα της υγείας του:
«Το 2010 έμαθα για την ασθένειά μου, αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς είχα. Δεν μου έλεγαν για να μην επηρεαστώ. Αργότερα έμαθα. Ήταν δική μου επιλογή να κάνω πρωταθλητισμό. Οι γιατροί δεν ήθελαν να μου κόψουν το όνειρο, να παίζω ποδόσφαιρο. Η υγεία μου πήγαινε καλά, όμως κάποια στιγμή επηρεάστηκα από τις συνθήκες και έπεσε η απόδοσή μου.

-πώς ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο:
Όταν ήρθε ο Μπάγιεβιτς στο ξενοδοχείο του είπα: Μίστερ, εγώ τέλος. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στην κατάσταση της υγείας μου».

-αν αντιμετώπισε προβλήματα για να βρει ομάδα λόγω του προβλήματος της υγείας του:
«Πήγαινα στις ομάδες, αλλά με έδιωχναν. Δεν ήθελαν να έχουν την ευθύνη αν πάθω κάτι, λόγω των προβλημάτων στην υγεία μου».

-εάν θέλει να παραμείνει στον χώρο:
«Θέλω να μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά όχι να παίζω».

-για την στήριξή του από την ΑΕΚ:
«Μεγάλη μου τιμή που η ΑΕΚ έχει τώρα μια αγκαλιά για μένα. Περίμενα τη στήριξη τους. Έδωσα πολλά, έπαιζα με την υγεία μου για να παίζω στην ομάδα και αυτό είναι η ανταμοιβή. Η ΑΕΚ θα είναι πάντα ΑΕΚ, αλλά παλαιότερα υπήρχαν πρόσωπα που δεν έκαναν καλό στο σύλλογο. Εγώ κοίταγα πάντα το καλό της ΑΕΚ. Είμαι τυχερός που με δέχτηκαν πίσω. Είμαι… τίγκα ΑΕΚ»!

-για το μέλλον της ΑΕΚ:
«Πέρυσι ήταν δύσκολα, υπήρχαν προβλήματα που μας έριχναν την ψυχολογία. Είμαι αισιόδοξος από τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν βοηθήσουν την ομάδα. Θα φτιάξει καινούργιο γήπεδο, το πιστεύω όσο τίποτα».

-ποιες οι καλύτερες του στιγμές με την ΑΕΚ:
«Οι καλύτερες ποδοσφαιρικά στιγμές μου ήταν το παιχνίδι με τη Σεβίλλη και το 4-0 επί του Ολυμπιακού».

Μίλησαν στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για τον Μιχάλη Παυλή:
Νίκος Κορομηλάς (φροντιστής της ΑΕΚ):

«Ο Μιχάλης είναι τόσο δυνατός που είμαι σίγουρος ότι και αυτό το παιχνίδι θα το κερδίσει. Και αύριο τον περιμένω για προπόνηση. Είναι οπαδός και φίλαθλος. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Μιχάλης είναι η υγεία του. Δεν έχει πάθει τίποτα. Είναι πάρα πολύ δυνατός. Ήταν πάντα μέλος της ΑΕΚ. Της οικογένειάς μας».

Τάσος Τσουμάγκας (συμπαίκτης):

«Τον γνώρισα πέρσι όταν ήρθα. Ήταν ο πρώτος παίκτης που γνώρισα όταν ήρθα. Κάθε ποδοσφαιριστής υποστηρίζει μια ομάδα. Για τον Μιχάλη ήταν καλό να βρίσκεται στην ομάδα της καρδιά του. Πιστεύω ότι δεν μπορεί μακριά από το ποδόσφαιρο. Ο Μιχάλης είναι χρόνια στην ομάδα την έχει δει σε μεγάλες στιγμές και θα μπορέσει να το περάσει στα νέα παιδιά. Δεν έχω καμία ανησυχία για αυτόν. Εμείς είμαστε δίπλα του, τον αγαπάμε».

Κώστας Τσούπρος:

«Πέρσι έτυχε να τον γνωρίσω. Μου έχει αποδείξει ότι είναι μαχητής. Ήξερε την αλήθεια και προσπαθούσε συνέχεια να κάνει το καλύτερο για την υγεία του. Τώρα πρέπει να είναι πιο δυνατός. Εμείς σαν ομάδα θα είμαστε μαζί του».

Τραϊανός Δέλλας: «Είμαι σίγουρος ότι θα βγει νικητής»

«Εγώ έχω μια ιδιόρρυθμη σχέση μαζί του γιατί τον γνώρισα σαν συμπαίκτη, φίλαθλο και είμαι και προπονητής του. Σαν συμπαίκτες δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά με τον Νίκο Λυμπερόπουλο του έχω μιλήσει πολλές φορές», ήταν τα πρώτα λόγια του Τραϊανού Δέλλα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και συνέχισε:

«Σαν φίλαθλος μου έκανε εντύπωση όταν μετά από μια νίκη στην Τούμπα τον είδα να πανηγυρίζει στο αεροδρόμιο έξω από το πούλμαν. Και σαν προπονητή του μου είναι δύσκολο να διαχειριστώ την κατάσταση και τα συναισθήματα όπως και όλος ο κόσμος. Αυτή η αγάπη για την ΑΕΚ τον έκανε να μείνει και να παλέψει αρκετά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Θεωρώ ότι επειδή τον ξέρω, η θέλησή του για τη ζωή θα τον βγάλει νικητή. Έχει παλέψει αρκετά, έχει περάσει δύσκολα πολλά. Αυτό το παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό και είμαι σίγουρος ότι θα βγει νικητής».

Ο προπονητής της ΑΕΚ συνέχισε…

«Χθες ήρθε στην προπόνηση. Μου υποσχέθηκε ότι θα έρθει πάλι την επόμενη εβδομάδα. Για έναν παίκτη στην ηλικία του Μιχάλη, το οξυγόνο είναι τα αποδυτήρια. Και για εμάς από την στιγμή που είμαι εγώ στο τιμόνι της ομάδας αυτά θα είναι ανοικτά, όποια στιγμή και να το θελήσει. Να είναι γερός, αισιόδοξος και με τη βοήθεια του Θεού να καταφέρει να είναι δυνατός και να περάσει τα δύσκολα που έχει μπροστά του», κατέληξε.









Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: