Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

O Bιερινία για την Μπουντεσλίγκα!

vieirinha-paok-porto-wolfsburg
Με αφορμή την επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος  ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην εφημερίδα  KING BET για τη Μπάγερν Μονάχου, τη Ντόρτμουντ και όχι μόνο…
Η Μπουντεσλίγκα ξαναρχίζει…μετά την χειμερινή διακοπή ενός μήνα και η εφημερίδα KING BET φιλοξενεί δηλώσεις του Αντελίνο  Βιεϊρίνια με τον Πορτογάλ0 να καταθέτει  την  άποψη   του για το πρώτο μισό της σεζόν και προβλέπει τι θα γίνει στην συνέχεια.
Αναλυτικά:

Για τον τραυματισμό του…
…ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή, όμως είμαι αποφασισμένος να γυρίσω πιο δυνατός. Η αποθεραπεία πάει καλά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που αρχικά είχε τεθεί.
Για τον νικητή του πρωταθλήματος…
…δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα μετά τη χειμερινή διακοπή της Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν το έχει πάρει το πρωτάθλημα. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, το έχει πάρει πριν καν ξεκινήσει. Αγωνιστικά μιλώντας, για να μην παρεξηγηθούμε.
Για την Ντόρτμουντ…
…μια δυσάρεστη έκπληξη. Την περίμενα πιο ανταγωνιστική, όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά και έξω από αυτές. Πίστεψα πως θα καταφέρει να κρατήσει τον Λεβαντόφσκι, ή έστω να μην τον αφήσει να πάει στην Μπάγερν. Σίγουρα όμως θα επανέλθει.
Για τη Βόλφσμπουργκ και τον Ντε Μπρούιν…
…πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Το καλό για εμάς είναι ότι γνωρίζει την Μπουντεσλίγκα και θα μας βοηθήσει πολύ. Σίγουρα θα κυνηγήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι τέλους. Εχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Για το ποιος θα υποβιβαστεί…
…η Μπράουνσβαϊγκ είναι στη δυσκολότερη θέση από όλες. Για τη δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί, ας περιμένουμε έναν μήνα. Παραδοσιακά, αυτό το πρώτο διάστημα μετά την έναρξη του δεύτερου γύρου είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της ουράς.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: