Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Παναγόπουλος: «Τι να κάνουμε; Παράγουμε…»

Χωρίς διάθεση να σχολιάσει κάτι παραπάνω για τον Γιάννη Ανέστη, τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε και στην νίκη επί του Αιγινιακού.

Παναγόπουλος: «Τι να κάνουμε; Παράγουμε…»
«Υπολογίζω όλα τα παιδιά που έχω στη διάθεσή μου. Τι να κάνουμε; Παράγουμε», αυτή ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στην ερώτηση για τον Γιάννη Ανέστη και την συμφωνία με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο κόουτς του Πανιωνίου αναφέρθηκε και στην εύκολη, όπως ήρθε, πρόκριση της ομάδας του επί του Αιγινιακού, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξαν ότι είναι παραπάνω από επαγγελματίες. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε νίκη πρόκρισης, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστούμε τις δύο καλές εμφανίσεις που είχαν προηγηθεί και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα, είχαμε ευκαιρίες. Επειδή είχα ζήσει πέρυσι και τον αποκλεισμό από τον Φωστήρα για ελάχιστα δευτερόλεπτα πίστεψα ότι θα μπορούσε να ισχύσει ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, πολύ γρήγορα οι παίκτες μου μου έδιωξαν κάθε τέτοια σκέψη. Είναι κάτι παραπάνω από μία νίκη.

Με στενοχωρεί ότι ενώ όλοι λέμε ότι ο Πανιώνιος είναι ομάδα κυπέλλου εγώ είδα ένα γήπεδο άδειο. Εκτός αυτού θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα. Στο πρώτο παιχνίδι, σε έναν επίσης σκληρό αγώνα, είχα δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του Αιγινιακού. Εκείνοι ήρθαν εδώ και αντί να κοιτάξουν να παίξουν ποδόσφαιρο επιδόθηκαν σε χτυπήματα απέναντι σε συναδέλφους. Αν εμείς οι ίδιοι δεν αναθεωρήσουμε νομίζω ότι θα έχουμε για πολλά χρόνια ακόμη κρίση στο ποδόσφαιρο. Με θλίβει διπλά που το έκαναν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού και όχι οι έμπειροι. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Ο κ. Παναγόπουλος ρωτήθηκε για το θέμα του Γιάννη Ανέστη: «Είμαι υποχρεωμένος να δουλεύω με τα παιδιά που είναι στο ρόστερ. Κάθε μέρα διαβάζουμε για τους παίκτες του Πανιωνίου, τι να κάνουμε; Παράγουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: