Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

“Τα χρήματα στον Όγιος”

aut
Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος της Αυτόνομης θύρας-10 του Ηρακλή σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των “κυανόλευκων”.
Η σχετική ανακοίνωση:
Η χθεσινή μέρα, μας έδειξε πολλά. Από τη μία, επιτέλους ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ άκουσε και διάβασε ένα μικρό μέρος της κατάστασης που επικρατεί στην ΠΑΕ , όχι από τα χείλη οπαδών αλλά ανθρώπων οι οποίοι μίλησαν αφού έβαλαν το χέρι στη τσέπη. Από την άλλη διακρίνουμε μια παγωμάρα στον κόσμο και μια διστακτικότητα ως προς το αν πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα ο “κλάψας”. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή η διστακτικότητα έχει να κάνει με τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας και ιδιαίτερα με το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια καθώς κανείς μας δεν θέλει αυτό να διαταραχτεί.
Δυστυχώς ένα μέρος του κόσμου δεν κατανοεί ακόμα και σήμερα ότι η ύπαρξη αυτού του καλού κλίματος αλλά και η αγωνιστική ανάταση της ομάδας δεν οφείλεται στον “κλάψα” αλλά στον προπονητή και στους παίκτες. Αντίθετα ο “κλάψας” και η παρέα του κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το χαλάσουν. Ελπίζουμε αυτό να γίνει αντιληπτό από όλους πριν να είναι και πάλι πολύ αργά.
Εμείς λοιπόν σαν κομμάτι του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ, θα σεβαστούμε την αγωνία των συνοπαδών μας και δεσμευόμαστε ότι καμιά κίνηση μας που στοχεύει τον “κλάψα” δεν θα διαταράξει την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας.
Στη χθεσινή μας συνέλευση αποφασίσαμε το εξής. Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον βατανιακό και έπειτα κανείς μας δεν πρόκειται να κόβει εισιτήριο στο γήπεδο. Αντ’ αυτού καλούμε τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ να τυπώσει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αξίας 5 ευρώ τα οποία θα πωλούνται πριν τους αγώνες έξω από τις εισόδους του πετάλου και τα οποία στην ουσία θα υποκαταστήσουν τα εισιτήρια, δηλαδή η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την ανάδειξη στην πόρτα αυτού του κουπονιού. Τα έσοδα θα δίνονται την επομένη ημέρα στον κύριο Όγιος και ο τρόπος διάθεσης τους θα αποφασίζετε από αυτόν και μόνο. Καλούμε όλα τα παιδιά του πετάλου να δείξουν συνείδηση και αγάπη για την ομάδα όπως κάνουν συνεχώς και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας. Καλούμε επίσης και τους ηρακληδείς που δεν έρχονται στο πέταλο να στηρίξουν τη κίνηση μας. Η κίνηση μας δεν πιστεύουμε ότι θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ. Αποσκοπεί στο να στείλει παράλληλα μηνύματα τόσο στον “κλάψα” όσο και στον προπονητή και τους παίκτες.
Οι παίκτες και ο προπονητής μας το αξίζουν… ο “κλάψας” όχι!!!
υγ: Στον αγώνα με τον παοκ οι “τζαμπατζήδες” της ΑΘ10 (μόνο ο σύνδεσμος, όχι ολόκληρο το πέταλο) έκοψαν 1197 εισιτήρια. Όσοι ακόμα πιστεύουν τον “κλάψα” ας ρωτήσουν να μάθουν πόσα εισιτήρια είπε στους παίκτες ότι κοπήκαν και πόσα λεφτά τους έδωσε από αυτά

Δεν υπάρχουν σχόλια: