Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Το παλεύει για Φόσεν!

Μάχη για την απόκτηση του Γέλε Φόσεν από την Γκενκ δίνει ο ΠΑΟΚ. Προτεραιότητα για τον Στέφενς η ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ, καθώς δεν «καίγεται» για στόπερ παρά το νέο πλήγμα με Βίτορ.

Το παλεύει για Φόσεν
Για μια σημαντική μεταγραφή παλεύει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να λύσει το πρόβλημά του στο γκολ. Στόχος της διοίκησης και του Χουμπ Στέφενς είναι να μη γίνει «μπάλωμα», αλλά να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά και αυτός που θεωρείται ιδανικός από τον Ολλανδό προπονητή είναι ο Γέλε Φόσεν. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπαθεί να κάνει δικό του τον 24χρονο επιθετικό της Γκενκ και την υπόθεση έχει αναλάβει ο Μάικλ Στέφενς, γιος του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Φόσεν, που μετρά 12 συμμετοχές και 2 γκολ με το Βέλγιο, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 και κοστίζει αρκετά, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση. Φέτος έχει ήδη πετύχει 15 γκολ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά σε 224 συμμετοχές με τη Γκενκ έχει 101 γκολ και 33 ασίστ.

Σε ό,τι αφορά στον Σινέντου Ομπάσι, που σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ απασχολεί τον ΠΑΟΚ, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Συν τοις άλλοις ο 27χρονος Νιγηριανός της Σάλκε αγωνίζεται σαν περιφερειακός επιθετικός κι όχι σαν σέντερ φορ περιοχής, όπως επιθυμεί ο Στέφενς.

Όπως και να’ χει, το σίριαλ της απόκτησης επιθετικού δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί, μιας και σε μία εβδομάδα εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.

Δεν «καίγεται» για στόπερ

Ο Μιγκέλ Βίτορ θα επιστρέψει στη δράση πιθανότατα το Μάρτιο, καθώς μετά τη νέα βαριά θλάση που υπέστη υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ «αδυνατίζει» σε λύσεις στη θέση του στόπερ, ωστόσο ο Χουμπ Στέφενς δεν δείχνει να κρίνει αναγκαία την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και προτιμά να δοθεί βαρύτητα σε αυτή του φορ.

Ο Ολλανδός προπονητής εκτιμά πως οι Κατσουράνης (από τη στιγμή που «ενεργοποιήθηκε» ξανά ο Κάτσε στη θέση του αμυντικού χαφ), Τζαβέλλας, Μαντούρο και Κατσικάς μπορούν να καλύψουν επαρκώς τη θέση. Πάντως επί της παρούσης ο Τζαβέλλας χάνει λόγω τιμωρίας τα ματς με Βέροια και Απόλλωνα για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: