Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο αετός μόνο η αρχή!

Η παρουσία ενός αετού που θα προσγειώνεται στον αγωνιστικό χώρο πριν τα ματς της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο είναι μόνο ένα από τα χάπενινγκ που ετοιμάζει η διοίκηση. Τα πλάνα για Πανναξιακό.

Ο αετός μόνο η αρχή
Είναι σαφές πως η διοίκηση της ΑΕΚ οραματίζεται το νέο της γήπεδο να μην αντιμετωπίζει τους φιλάθλους της ομάδας σαν… πελάτες που έρχονται απλώς να δουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Στόχος είναι να τους προσφέρει κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία θα τονώνει τους δεσμούς τους με την ομάδα και θα δημιουργεί εικόνες και αναμνήσεις στον κόσμο της, ειδικά στους νεότερους φίλους της «Ένωσης».

Μετά την απόφαση για το όνομα του γηπέδου («Αγια-Σοφιά»), αλλά και τη συστέγαση μουσείου της ομάδας και της προσφυγιάς, στο πλάνο αυτό έρχεται να ενταχθεί κι ένα ακόμη δρώμενο, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια. Οι άνθρωποι της ομάδας θα ακολουθήσουν το παράδειγμα ομάδων που έχουν επίσης τον αετό στο έμβλημά τους, της Μπενφίκα και της Λάτσιο, εμφανίζοντας έναν ειδικά εκπαιδευμένο αετό να προσγειώνεται στον αγωνιστικό χώρο πριν τους αγώνες.

Στα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του είναι αρκετά ακόμη τέτοια δρώμενα, που θα ανακοινώνονται όσο πλησιάζει η μέρα που η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της σπίτι. Άλλωστε η αντίστροφη μέτρηση ουσιαστικά έχει αρχίσει με τις πρώτες μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και την έναρξη των πρώτων εργασιών.

Η δοκιμή για Νάξο

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι στην κορυφή της επίθεσης στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανναξιακό την Κυριακή (14:45). Ο Τραϊανός Δέλλας φάνηκε χθες να έχει δίλημμα για δύο θέσεις της ενδεκάδας, το δεξί άκρο της άμυνας όπου ο Γεωργέας έχει προβάδισμα έναντι του Τσουκαλά, αλλά και το αν θα βάλει τον Ντακόλ πίσω από τον Μπρέσεβιτς με τους Γροντή και Πλατέλλα στα άκρα ή θα αφήσει τον Βραζιλιάνο φορ εκτός, θα βάλει στη θέση του τον Πλατέλλα και δεξιά τον Πόποβιτς. Για τις άλλες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις: Καραγκιολίδης στο τέρμα, Τσιρίλο και Ρόβας στόπερ, Πεταυράκης αριστερό μπακ, Κορδέρο και Ανάκογλου κεντρικά χαφ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: