Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή υπογράφει ο Ιμπραΐμ!!

Την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε από ιατρικά και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Παρασκευή υπογράφει ο Ιμπραΐμ
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται από την Παρασκευή, όταν και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ. Ο Νορβηγός μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα, πέρασε την Πέμπτη από ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές.

Αυτές, θα πέσουν μια μέρα αργότερα και στη συνέχεια θα αναζητηθεί σύλλογος, για να δοθεί ο παίκτης δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, όπως υποστηρίζεται από το Λιμάνι, η περίπτωση του Τζόναθαν Λεζάρ, όμως για το καλοκαίρι και όχι για να αποκτηθεί άμεσα. Ο ίδιος ο παίκτης, ωστόσο, τόνισε σε δηλώσεις του, πως έχει ήδη υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, η επιλογή του Μίτσελ για τον κεντρικό αμυντικό είναι για τον Ιβάν Μαρκάνο. Η περίπτωσή του, μόνο εύκολη δεν είναι για τους Πειραιώτες, ωστόσο υπάρχει θέληση να το παλέψουν, σε διαπραγματεύσεις με την Ρούμπιν, προκειμένου να τον πάρουν με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και ενεργοποίηση ρήτρας, μετά το τέλος της σεζόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: