Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Στο θρόνο τους ξανά…!

Σάρα Εράνι/Ρομπέρτα Βίντσι ήταν οι νικήτριες στον τελικό του διπλού γυναικών στο Αυστραλιανό Όπεν! Οι Ιταλίδες νίκησαν 2-1 σετ τις Ρωσίδες Εκατερίνα Μακάροβα/Έλενα Βεσνίνα και έκαναν το repeat.

Στο θρόνο τους ξανά…
Ιταλική υπόθεση ήταν και φέτος ο τίτλος στο διπλό γυναικών στο Αυστραλιανό Όπεν τένις. Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό στη «Rod Laver Arena», που διήρκησε 2 ώρες και 6 λεπτά, οι Ιταλίδες Σάρα Εράνι/Ρομπέρτα Βίντσι νίκησαν 2-1 σετ τις Ρωσίδες Εκατερίνα Μακάροβα και Έλενα Βεσνίνα και κατέκτησαν το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι Ιταλίδες (Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη) πήραν το πρώτο σετ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 6-4, ενώ με το ίδιο… νόμισμα απάντησαν οι Ρωσίδες ( Νο 3) στο δεύτερο σετ, το οποίο κατέκτησαν με 6-3.

Το τρίτο ήταν και το πιο συναρπαστικό. Το δίδυμο Εράνι/Βίντσι προηγήθηκε 2-0 για να ακολουθήσει ένας… καταιγισμός από τις Μακάροβα/Βενσίνα, που έφτασαν στο 5-2 και μαζί μια ανάσα από την κατάκτηση του τροπαίου. Όμως, οι Ιταλίδες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη… Με ένα δικό τους αναπάντητο 5-0, έκαναν την πλήρη ανατροπή, κατακτώντας το σετ με 7-5. Έτσι, έκαναν το repeat στα κορτ της Μελβούρνης και το πανηγύρισαν δεόντως… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: