Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωσε Παντελή ο Πανηλειακός!

Με ανακοίνωση της η Π.Α.Ε Πανηλειακός αναφέρει πως ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Παντελής και ο βοηθός του θα είναι ο Αντώνης Δρακόπουλος.

Ανακοίνωσε Παντελή ο Πανηλειακός
Την τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού ανέλαβε ο Νίκος Παντελής αντικαθιστώντας τον Βασίλη Βούζα που απολύθηκε χθες. Ο 54χρονος τεχνικός, που μέχρι το Δεκέμβριο εργαζόταν στον Πανιώνιο, θα έχει βοηθό στην ομάδα του Πύργου τον Αντώνη Δρακόπουλο. O Πανηλειακός μετά από 16 αγωνιστικές στη Football League είναι δέκατος στον πρώτο όμιλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τη νέα της συνεργασία με τον Νίκο Παντελή, νέο προπονητή της ομάδας από σήμερα.

Ο κος Ν. Παντελής ήταν ποδοσφαιριστής στον Πανιώνιο, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα και Αθηναικό. Ως προπονητής από το 1995 και τώρα βρέθηκε στις παρακάτω ομάδες: Ποσειδών Γλυφάδας, Α.Ο Κέρκυρα, Αθηναϊκός, ΑΠΟ Κερατσίνι, Λαμία, Π.Α.Ο Αγίου Δημητρίου, Α.Ο Χαλκίδα, Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Γ.Σ. Καλλιθέα, Εθνικός Αστέρας και Ηρακλής Ψαχνών.

Ο κος Παντελής έρχεται στον Πύργο με τον βοηθό του Αντώνη Δρακόπουλο. Ο ‘Έλληνας τεχνικός δούλεψε για πολλά χρόνια ως σκάουτερ στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, ενώ ακολούθησε και τον προπονητικό δρόμο σε ομάδες της Γ’ Εθνικής όπως ο Ρούβας. Θεωρείται πολύ καταρτισμένος ποδοσφαιρικά ενώ έχει αναλύσει εκατοντάδες ποδοσφαιρικούς αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε επιτυχία με τον Πανηλειακό. Καλή αρχή στο νέο μας προπονητή Team
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: