Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Φαλκάο: «Πιστεύω στο Θεό...»

Δεν χάνει την πίστη του για το Μουντιάλ ο Ρανταμέλ Φαλκάο που ελπίζει ο Θεός να κάνει το... θαύμα του και να τον βοηθήσει να προλάβει το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

Φαλκάο: «Πιστεύω στο Θεό...»
Ένα θαύμα περιμένει ο Ρανταμέλ Φαλκάο για να μπορέσει να αγωνιστεί στο προσεχές Μουντιάλ, μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και θα τον αφήσει εκτός για 5-6 μήνες.

Ο Κολομβιανός άσος της Μονακό ευχαρίστησε όλους όσους του στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση και τόνισε πως ελπίζει ο Θεός να κάνει το απίθανο πιθανό και στη δική του περίπτωση, ούτως ώστε να δώσει το «παρών» στη Βραζιλία το καλοκαίρι!

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε αυτές τις δύσκολες ώρες. Είμαι πολύ συγκινημένος για την αγάπη που έχω δεχθεί, από κάθε γωνιά του πλανήτη. Βέβαια, δεν μπορώ να κρύψω και τη στεναχώρια μου γι αυτό που μου συνέβη. Η καρδιά μου είναι πληγωμένη, όμως συνεχίζω να ελπίζω πως θα προλάβω το Μουντιάλ. Ο Θεός κάνει το απίθανο πιθανό κι εγώ πιστεύω σε Αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα του επιθετικού των Μονεγάσκων που έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αναμέτρηση Κυπέλλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: