Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Τέλος εποχής με Ροσέλ στη Μπάρτσα!

Όπως αναμενόταν, ο Σάντρο Ροσέλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία της Μπαρτσελόνα.

Τέλος εποχής με Ροσέλ στη Μπάρτσα
Ύστερα από 3,5 χρόνια παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, ο Σάντρο Ροσέλ ανακοίνωσε και επίσημα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πως αποχωρεί απ’ τα κοινά του καταλανικού συλλόγου.

Όπως αποκάλυψε, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του δέχονται απειλές το τελευταίο διάστημα κι ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για τα πραγματικά ποσά που δαπανήθηκαν στην μεταγραφή του Νεϊμάρ, καθώς αυτή είναι ουσιαστικά η αιτία για την οποία υπέβαλλε την παραίτησή του.

Ο χρόνος μου έφτασε στο τέλος, η απόφασή μου είναι μη αναστρέψιμη. Εδώ και λίγο καιρό, η οικογένειά μου και εγώ δεχόμαστε απειλές και επιθέσεις και αυτό με έκανε να σκεφτώ αν θα έπρεπε να συνεχίσω να βάζω σε κίνδυνο την οικογένειά μου. Δεν θέλω οι άδικες επιθέσεις που γίνονται εις βάρος μου να επηρεάσουν τον σύλλογο. Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, χιλιάδες μέλη της Μπαρτσελόνα ήρθαν για να ψηφίσουν στις εκλογές. Ήταν μία αξέχαστη ημέρα. Εκείνη την ημέρα 61% των ψήφων πήγαν στην ομάδα της οποίας ήμουν επικεφαλής», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, λειτουργήσαμε ως τέλειοι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Φέραμε επιτυχίες στον αγωνιστικό χώρο και ξεπεράσαμε κάποια εξωγενή προβλήματα εκτός αγωνιστικού χώρου. Η Μπάρτσα είναι μία παγκόσμια ενότητα που θαυμάζεται σε όλο τον κόσμο. Ήταν τιμή να την υπηρετώ, ήταν προνόμιο για μένα να είμαι πρόεδρός της».
Μέχρι το 2016 πρόεδρος στους «μπλαουγκράνα» αναλαμβάνει ο Τζουζέπ Μαρία Μπερτομέου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: