Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«Έδεσε» και Λαμπρόπουλο η ΑΕΚ!

Μετά τον Γιάννη Ανέστη, η ΑΕΚ «έδεσε» από τώρα έναν ακόμη παίκτη του Πανιωνίου, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Διαβάστε πώς, σύμφωνα με τη στήλη «Ο τρελός του χωριού» της SportDay.

«Έδεσε» και Λαμπρόπουλο η ΑΕΚ
Στα πέντε θα πρέπει πλέον να θεωρούμε πως ανέρχονται τα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. Μετά τους Μάνταλο και Φαγέ που έκαναν την αρχή, τον Κολοβέτσιο που έδωσε τη συνέχεια και τον Ανέστη προ ημερών, στη λίστα προστέθηκε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με τη στήλη «Ο τρελός του χωριού» της SportDay, ο 23χρονος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, το οποίο τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι, στη θέση του προηγούμενου που έληγε το 2016. Μάλιστα το συγκεκριμένο τροποποιημένο συμβόλαιο κατατέθηκε χθες στην ΕΠΟ και πρακτικά ανοίγει το δρόμο στην ΑΕΚ να «κλείσει» από τώρα τον ποδοσφαιριστή με ανάλογη «φόρμουλα» με εκείνη που απέκτησε τον Γιάννη Ανέστη.

Ο τελευταίος, γκολκίπερ του Πανιωνίου και συμπαίκτης του Λαμπρόπουλου, έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι αλλά δεν μπορούσε να υπογράψει από τώρα στην ΑΕΚ επειδή είναι ακόμη ερασιτεχνικό σωματείο κι έτσι το deal έγινε μέσω Ξάνθης. Το τριετές του συμβόλαιο θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι, όταν και η «Ένωση» με την άνοδό της στη Football League θα γίνει ξανά και… τυπικά επαγγελματικό σωματείο.

Ο Λαμπρόπουλος, που φέτος έχει 16 συμμετοχές και 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα και μετά πέρασε από Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αστέρα Τρίπολης, Ηλιούπολη και Εθνικό Αστέρα, ενώ από το 2012 φορά τη φανέλα του Πανιωνίου και έχει παίξει στις Εθνικές Νέων και Ελπίδων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: