Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«Διάβημα» Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα!!

Επιστολή διαμαρτυρίας και DVD στην Ευρωλίγκα έστειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Για αλλοίωση αποτελέσματος μιλούν οι «πράσινοι».

«Διάβημα» Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα
Την έντονη δυσαρέσκεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε η διαιτησία στον χθεσινό αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη (77-72). Μάλιστα οι «πράσινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά νωρίς το πρωί έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον ισχυρό άνδρα της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος από τα «σφυρίγματα» των Ράντοβιτς (Κροατία), Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Κιάρι (Ιταλία).

Η επιστολή συνοδεύεται από το DVD του αγώνα με τις επίμαχες φάσεις στις οποίες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν πως αδικήθηκαν κατάφορα από τους διαιτητές. Συγκεκριμένα εστιάζουν στα διαφορετικά κριτήρια με τα οποία σφυρίζονταν τα φάουλ στις δύο πλευρές του γηπέδου (24 σε βάρος των φιλοξενούμενων έναντι 19 κατά των γηπεδούχων), αλλά και στη φάση στα 83’’ πριν το τέλος και με τη «Φενέρ» στο +1, όταν ένα γκολ-φάουλ του Διαμαντίδη χρεώθηκε ως απλό φάουλ που μάλιστα δεν έδινε καν βολές στον αρχηγό του «τριφυλλιού».

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά πως με την επιστολή αυτή δεν μπορούν να περιμένουν… επανάληψη του αγώνα, ωστόσο θέλουν να καταστήσουν σαφές στην Ευρωλίγκα πως απαιτούν ισονομία στα σφυρίγματα στο υπόλοιπο της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ είχε έρθει σε ρήξη την περασμένη περίοδο με την Ευρωλίγκα και τον Τζόρντι Μπερτομέου μετά τα παράπονα που είχαν εκφραστεί για τη διαιτησία στην προημιτελική σειρά των αγώνων με την Μπαρτσελόνα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: