Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Μεταγραφικό «μπαμ» από τον Εργοτέλη!!

Την απόκτηση του Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς αναμένεται να ανακοινώσει από στιγμή σε στιγμή ο Εργοτέλης! Ο διεθνής Σέρβος τερματοφύλακας αναμένεται στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Μεταγραφικό «μπαμ» από τον Εργοτέλη!
Την τρίτη του μεταγραφή αναμένεται να κάνει ο Εργοτέλης με την απόκτηση του Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς.

Ο διεθνής τερματοφύλακας με την Εθνική Σερβίας αναμένεται στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενταχθεί στους Κρητικούς.

Ο γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1983 πορτιέρο έχει 50 συμμετοχές με την Σερβία και θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων στην χώρα του.

Ο Στοΐκοβιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2001 στον Ερυθρό Αστέρα, όπου αγωνίσθηκε 2 φορές και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Βοσνία και τη Λέοταρ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 4 αγώνες. Το 2004 πήρε μετεγγραφή για τη Ζέμουν όπου ήταν βασικός της τερματοφύλακας με 34 συμμετοχές. Την αγωνιστική χρονιά 2005-2006 επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα όπου έπαιξε σε 21 ματς, για να ακολουθήσει στη συνέχεια πορεία εκτός πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Το 2006 πήγε στη Γαλλία και τη Ναντ, παίζοντας σε 10 αγώνες και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Βιτέσε όπου είχε 8 παρουσίες, για να ακολουθήσει στην καριέρα του η Πορτογαλική Σπόρτινγκ με την οποία αγωνίσθηκε σε 9 αγώνες πριν δοθεί δανεικός και πάλι. Χετάφε (2009, 5 συμμετοχές), Γουϊγκαν (2010, 4 συμμετοχές) και Παρτιζάν (2010, 26 συμμετοχές) ήταν οι ομάδες που αγωνίσθηκε ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου τον απέκτησε με μετεγγραφή το 2011, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τώρα, σε 60 αγώνες, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ! Στο «βιογραφικό» του Στοΐκοβιτς υπάρχουν πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα στη Σερβία, ένα πρωτάθλημα Βοσνίας και ένα Κύπελλο Πορτογαλίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: