Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«Ομάδα με τα... όλα της ο Πανιώνιος»

Πλήρης ομάδα χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ο προπονητής των Τρικάλων Κώστας Φλεβαράκης ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, το Σάββατο, για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

«Ομάδα με τα... όλα της ο Πανιώνιος»
Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Πανιώνιο το Σάββατο (25/1) για την 15η αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών και ο προπονητής των Θεσσαλών Κώστας Φλεβαράκης τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» είναι μια ομάδα που έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις.

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που έχει η ομάδα του όμως όπως δήλωσε ο ίδιος θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτούς.

Επίσης, ο 44χρονος προπονητής μίλησε και για το κλίμα στο σύλλογο λέγοντας ότι είναι καλό και στόχος τους είναι να παραμείνουν στην Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία, γιατί πέρα από την ποιότητα και το όνομα του αντιπάλου, καλούμαστε να παλεύουμε για τη νίκη. Ο Πανιώνιος έχει δείξει, με τα αποτελέσματα και την ποιότητά του, ότι είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους δύο μεγάλους και είναι πιο κοντά σε αυτούς, παρά σε όλους τους άλλους. Πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις, παίζουν όλοι, έχουν φρεσκάδα, λύσεις», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Τρικάλων.

«Ετοιμαζόμαστε έχοντας προβλήματα τραυματισμών (σ.σ. κυριότερο όλων το πρόβλημα του Τζέρεμι Γκρέιντζερ στο δικέφαλο, εξαιτίας του οποίου η συμμετοχή του στο ματς παραμένει αμφίβολη), αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας, σε κόσμιο πλαίσιο, για να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι η ομάδα είναι οικογένεια που αξίζει να είναι στην Α1. Ο κόσμος μας δίνει την έξτρα βοήθεια που χρειαζόμαστε και είναι πολύ σημαντική αυτή, γιατί η νίκη με την ήττα είναι πολύ κοντά. Ο δρόμος είναι μακρύς, οι διαφορές είναι μικρές, κάθε πόντος, κάθε κατοχή είναι σημαντική», συνέχισε ο Έλληνας τεχνικός.

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Είναι καλό. Ένας, δύο, τρεις παίκτες μπορεί να γκρινιάζουν, σε άλλες ομάδες είναι περισσότεροι. Έχουμε καλή συνεργασία, η πόλη είναι κοντά στην ομάδα, περισσότερο απ΄όσο προσδοκούσαμε. Όλοι είναι δίπλα μας, όλοι μαζί δίνουμε τη δύσκολη μάχη για την παραμονή, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Για το ενδεχόμενο δεύτερης μεταγραφικής κίνησης μετά την απόκτηση του Πορίνι:

«Ψάχνουμε, βλέπουμε περιπτώσεις. Σε σχέση με τις απουσίες και τους τραυματισμούς που μας βγαίνουν, θέλουμε να δούμε αν θα καλυφθούν και πώς. Σε λίγες μέρες μπορούμε να δούμε κάτι πιο συγκεκριμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: