Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Βενγκέρ: «Προσοχή στην Κόβεντρι»!

Αν δεν προσέξουν στην Άρσεναλ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κόβεντρι, μπορεί να έχουν προβλήματα, όπως δήλωσε και ο Αρσέν Βενγκέρ. Όπως τόνισε, θα πρέπει να προετοιμαστούν σοβαρά για αυτό το ματς.

Βενγκέρ: «Προσοχή στην Κόβεντρι»
Την πάτησε και έμαθε… Η Άρσεναλ πέρυσι αποκλείστηκε από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (Μπλάκμπερν) και τώρα που η ομάδα του παίζει με την Κόβεντρι, ο Βενγκέρ συνέστησε προσοχή, καθώς αν δεν προσέξουν, αυτό θα ξανασυμβεί.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά για αυτό το παιχνίδι, γιατί είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν θα ήταν ευπρόσδεκτο κάτι διαφορετικό», τόνισε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι το μόνο άθλημα το οποίο μπορεί να γίνει τόσο απρόβλεπτο και να σε νικήσει σε ένα τέτοιο ματς ομάδα από άλλη κατηγορία».

Ο 64χρονος προπονητής συμπλήρωσε: «Αν είσαι σε διαφορετική κατηγορία στο μπάσκετ ή στο ράγκμπι, στο βόλεϊ ή στο χάντμπολ, δεν μπορείς να το κάνεις, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορείς» και κατέληξε:

«Πέρυσι, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, αποκλειστήκαμε από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και αυτό είναι μια καλή προειδοποίηση για μας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: