Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ομπράντοβιτς: «Κάναμε ηλίθια λάθη…»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτός που χαμογέλασε στο φινάλε. «Κάναμε ηλίθια λάθη και δώσαμε καλάθια», τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

Ομπράντοβιτς: «Κάναμε ηλίθια λάθη…»
Η καρδιά του ήταν χωρισμένη στα δύο, ωστόσο το φινάλε της αναμέτρησης της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό, βρήκε χαμογελαστό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής, ωστόσο, στην συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για πολλά και ηλίθια, όπως τα χαρακτήρισε λάθη, που έκαναν οι παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και συγχαρητήρια στην ομάδα που πέρασε 13χρόνια από την επαγγελματική του καριέρα.

Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς βρισκόμασταν σε δύσκολη θέση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι παίζοντας επιθετική άμυνα και κάνοντας ορισμένες καλές επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στα κρίσιμα σημεία κάναμε ηλίθια λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο εύκολα καλάθια. Στο τέλος θέλαμε να δώσουμε ένταση στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό καθώς έπαιξε πολύ καλά. Παράλληλα, όμως, θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες μου που προσπάθησαν σκληρά και κέρδισαν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Βέβαια, και το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που γέμισε στο γήπεδο. Είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες στην Ευρωλίγκα που παίζουμε σε μια κατάμεστη έδρα και αυτό το γεγονός μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: