Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» ο Ιωνικός!

Παίκτης του Ιωνικού είναι πλέον, ο Ματθαίος Μαρουκάκης, όπως ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι» .

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» ο Ιωνικός
Στον Ιωνικό και με τη… βούλα ανήκει πλέον, ο Ματθαίος Μαρουκάκης. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος την Πέμπτη έλυσε την συνεργασία του με τον Πανιώνιο, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Νίκαιας.

Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ήλθα σε μια ομάδα με βαριά φανέλα και στόχους πρωταγωνιστικούς. Το θερμό ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ιωνικού για μένα, το άριστο κλίμα και οι υποδομές της ομάδας που ξεπερνούν κατά πολύ τις απαιτήσεις της κατηγορίας, με έπεισαν στο να έλθω στον ιστορικό αυτό σύλλογο. Το κίνητρο και το όραμα του Ιωνικού συμπίπτουν με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες. Ξέρω πως η Γ' Εθνική είναι για τον Ιωνικό το σκαλοπάτι για την επάνοδό του στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και εγώ ήλθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και στο τέλος της περιόδου να βρισκόμαστε στη Β' Εθνική».

Η ανακοίνωση: «Μεταγραφή- βόμβα πραγματοποίησε ο Ιωνικός τη δεύτερη ημέρα του καινούργιου χρόνου αποκτώντας τον 23χρονο (4/1/'90) σπουδαίο επιθετικό Ματθαίο Μαρουκάκη. Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, επιθετικός επιπέδου Σούπερ Λιγκ, αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο στον οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι προερχόμενος από την Καλλιθέα, όπου αγωνιζόταν ανελλιπώς από το 2007.

Εχει ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στη Β' Εθνική ενώ έχει αναδειχθεί σε ένα εκ των κορυφαίων σκόρερ τόσο της Β' όσο και της Γ' Εθνικής. Ο Λημνιός στην καταγωγή νεαρός επιθετικός έχει χρησθεί και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, με την οποία αγωνίστηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011 σε αγώνα κατά της Γερμανίας για τα προκριματικά του EURO 2011/13».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: